Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, își măresc familia. Cei doi așteaptă încă un copil

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, își măresc familia. Cei doi așteaptă încă un copil

de Redactia Tvmania

Ricky Martin (47 de ani) a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unui eveniment că el și soțul lui, Jwan Yosef, vor avea încă un copil prin intermediul unei mame surogat.

 Conform dailymail.com,  cântărețul a fost invitat la Human Rights Campaign National Dinner care a avut loc în Washington D.C., unde a fost premiat, și a anunțat chiar pe scenă faptul că el și soțul lui așteaptă încă un copil. Artistul a participat la eveniment alături de soțul lui, dar și de doi dintre cei trei copii pe care îi are, gemenii Valentino și Matteo, în vârstă de 11 ani.

„Familia mea este aici”, a spus cântărețul pe scenă. „Nu te văd, dar, soțul meu Jwan, te iubesc, frumoșii mei gemeni Valentino și Matteo, și ei sunt aici, vă iubesc cu toată inima mea, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să fac ceea ce fac și voi sunteți copii extraordinari. Toți sunteți extraordinari. Vă iubesc, Lucia, fetița mea care nu este este aici cu noi, a rămas acasă cu bunica, și ea este lumina vieții mele”.

Ricky Martin și-a continuat discursul spunând: „Apropo, trebuie să anunț că suntem însărcinați. Așteptăm un copil”, declarația sa fiind primită cu urale din partea celor prezenți în sală. „Este perfect! Iubesc familiile mari”, a completat Martin.

Motivul prezenței sale în cadrul evenimentului a fost datorat premiului primit de artist, The HRC National Visibility Award pentru susținerea drepturilor comunităților LGBTQ și actele sale caritabile. 

Ricky Martin și Jwan Yosef au început să se întâlnească în 2016, iar în luna noiembrie a aceluiași an au anunțat în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton