Homepage  / Cinema

Ridley Scott știa de câteva luni că există apă pe Marte!

Ridley Scott știa de câteva luni că există apă pe Marte!

de Redactia Tvmania

Regizorul a pregătit lungmetrajul „Marțianul” în colaborare cu NASA, iar știrea de ieri, cum că ar exista apă în stare lichidă pe Marte, nu l-a surprins deloc…

THE MARTIAN

NASA a anunțat oficial ieri că a găsit apă de suprafața planetei Marte, ceea ce ne lasă să ne gândim la formele de viață ce ar putea exista pe Planeta Roșie. Știrea a agitat lumea științifică, dar nu a fost deloc o surpriză pentru Ridley Scott. Regizorul a declarat pentru „Yahoo!” că „era la curent cu asta de câteva luni”.

„Prima oară când am discutat cu consilierii de la NASA, i-am întrebat despre imenșii ghețari de pe planetă. Ei mi-au spus: «Da, există niște chestii albe și imense pe suprafața planetei. Sunt acoperite de praf, dar noi credem că este gheață». Așa că am continuat: «Wow! Vreți să spuneți că este un ocean pe planetă? Că ceea ce se întâmplă cu Terra s-a întâmplat pe Marte acum 750 de milioane de ani?». «Bună întrebare», mi-a răspuns unul dintre ei. Ar fi fost toți încântați să mergă pe Marte să verifice”, a declarat Ridley Scott.

„Marţianul”, cu Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain, va avea premiera în România pe 2 octombrie 2015.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton