Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna a doborât un record! Ce a reușit să facă artista din Barbados

Rihanna a doborât un record! Ce a reușit să facă artista din Barbados
6

de Redactia Tvmania

Rihanna (33 de ani) a devenit cea mai bogată cântăreaţă din întreaga lume. În prezent, averea ei este estimată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari, scrie libertatea.ro, care citează The Guardian.

Rihanna a devenit artista cea mai bogată din întreaga lume. Ce avere a strâns RiRi (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pentru a ajunge la suma cu ajutorul căreia Rihanna a intrat în topul celor mai bogați artiști din lume, Forbes a luat în considerare cele 50 de procente din compania Fenty Beauty ale Rihannei, la care a fost adăugată participația de 30% la linia de lenjerie Savage X Fenty. Desigur, au fost luați în considerare și banii proveniți din proiectele din cariera muzicală a Rihannei, mai scrie sursa citată. În final, rezultatul calculelor a dus la suma totală de 1,7 miliarde de dolari.

Prin urmare, Rihanna este, la ora actuală, cea mai bogată cântăreață din lume. De asemenea, Riri este a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, care are o avere estimată de 2,7 miliarde de dolari.

De unde îi vin Rihannei cei mai mulți bani

Cântăreaţa din Barbados nu a câștigat cei mai mulți bani cu ajutorul single-urilor sale care au ajuns în top. În schimb, suma cea mai mare de bani este datorată succesului imperiului ei de cosmetice. În 2017, cântăreaţa Robyn Fenty, cunoscută ca Rihanna, a lansat brandul Fenty Beauty în colaborare cu gigantul francez de lux LVMH, care deţine jumătate din companie.

„Toată lumea o cunoaște pe Rihanna ca o cântăreață minunată, dar prin parteneriatul nostru de la Fenty Beauty, am descoperit un adevărat antreprenor, un adevărat CEO și un lider extraordinar”, a spus miliardarul Bernard Arnault, președintele și directorul executiv al LVMH.

Rihanna a declarat că a fost hotărâtă să își creeze propria gamă de produse cosmetice. Artista și-a explicat decizia prin faptul că brandurile consacrate nu oferă o gamă completă de produse pentru toate tipurile de piele.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton