Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna a donat o sumă impresionantă pentru a sprijini victimele violenței domestice în această perioadă

Rihanna a donat o sumă impresionantă pentru a sprijini victimele violenței domestice în această perioadă

de Redactia Tvmania

După ce la sfârșitul lunii martie a donat , 5 milioane de dolari pentru a susține lupta cu pandemia de coronavirus, Rihanna sprijină fondul primăriei din Los Angeles cu suma de 2,1 milioane dolari pentru a ajuta victimele violenței domestice afectate de măsurile de carantină impuse de criza COVID-19, scrie publicația The Guardian.   Potrivit aceleiași surse suma a fost donată prin intermediul fundației Clara Lionel fondată chiar de artistă, iar pentru această cauză s-a alăturat și directorul general al platformei Twitter, care a oferit aceeași sumă de bani. Donațiile lor vor acoperi 10 săptămâni de sprijin, inclusiv adăpost, mese și consiliere pentru familiile din Los Angeles, care se confruntă cu aceste probleme în timpul pandemiei.  Secretarul general al ONU, António Guterres, a făcut o postare pe Twitter pe data de 6 aprilie în care spunea:

„Multe femei aflate în carantină din cauza  COVID19 se confruntă cu violență acolo unde ar trebui să simtă că sunt în siguranță: în propriile case. Îndemn toate guvernele să pună siguranța femeilor pe primul loc, în timpul acestei pandemii. ”

Tatăl Rihannei, Ronald Fenty, s-a recuperat în urma infectării cu COVID-19, după ce a petrecut 14 zile în Centrul de izolare Paragon din Barbados. „Am crezut că voi muri”, a declarat cotidianului The Sun. El a mai spus că fiica lui a trimis un ventilator la domiciliul său, de care în cele din urmă nu a mai avut nevoie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton