Homepage  / Știri

Rihanna a fost jefuită de foştii contabili

Rihanna a fost jefuită de foştii contabili

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa a decis să se judece în instanţă cu foştii ei contabili, pe care îi acuză că au făcut-o să piardă milioane de dolari, anunţă femalefirst.co.uk.

Reprezentanţii Rihannei (24 de ani) susţin că firma de contabilitate Berdon LLP din New York a perceput prea mulţi bani pentru comisioane şi taxe.

„Între 2005 şi 2010, compania de turneu a Rihannei, Tourihanna, a suferit pierderi importante din cauza erorilor de management”.

Rihanna a început să lucreze cu firma de contabilitate când avea doar 16 ani. „Era o minoră cu o carieră muzicală înfloritoare şi nu înţelegea problemele de natură financiară”, se arată în plângerea înaintată de avocaţii cântăreţei.

Se estimează că firma de contabilitate şi-ar fi insuşit aproximativ 23% din câştigurile realizate de cântăreaţă în perioada 2007-2010, în timp ce aceasta primea doar 6%.

În plus, cântăreaţa, care a intrat în vizorul FISC-ului american din cauza că firma nu i-a achitat toate taxele, a început să câştige mai mulţi bani în turneu după ce a încheiat colaborarea cu Berdon LLP.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton