Homepage  / Vedete străine

Rihanna a născut un băiețel! Ea și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima dată

Rihanna a născut un băiețel! Ea și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima dată
10

de Roxana Mirea,

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a născut un băiețel! Artista și iubitul ei, A$AP Rocky, trebuie să fie în culmea fericirii pentru că au devenit părinți pentru prima dată. Potrivit unor surse, Rihanna se simte bine și „este deja o mamă minunată”.

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna a născut! Artista, în vârstă de 34 de ani, și iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinți pentru prima dată. O sursă apropiată cuplului spune că aceștia se află acasă, în Los Angeles, alături de bebeluțul lor, potrivit People.

Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a declarat sursa.

Vestea că Rihanna a născut nu a fost confirmată oficial de către fericitul cuplu. Însă, potrivit TMZ, Rihanna și A$AP Rocky sunt oficial părinții unui băiețel. Surse au declarat pentru publicație că artista a născut pe 13 mai în Los Angeles.

Rihanna (enceinte) et son compagnon Asap Rocky assistent au défilé Off-White femme automne/hiver 2022-2023 à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu Rocky, în vârstă de 33 de ani. După ce a fost fotografiată cu burtica de graviduță la vedere în New York City, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Rihanna este „încântată să fie mamă” și „nu ar putea fi mai fericită”.

Într-un interviu acordat pentru Revista Vogue, fondatoarea Fenty Beauty s-a destăinuit despre viitoarea ei viață de mamă.

Nu pot să zic că am planificat. Dar în niciun caz nu am fost împotriva. Nu știu când sunt la ovulație și alte lucruri de genul. Doar ne-am distrat. Apoi am văzut rezultatul testului. Nu am pierdut timp. L-am chemat și i-am arătat. Apoi în dimineața următoare am fost în cabinetul medicului și așa a început povestea noastră”, a spus artista.

Rihanna, ținute sumare pe parcursul sarcinii

Rihanna a dezvăluit că așteptă un copil cu A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, în ianuarie 2022. De atunci, artista a ales să se îmbrace în ținute tot mai sumare, care i-au pus în evidență burtica de graviduță. La o prezentare de modă de la Paris Fashion Week, Rihanna a apărut îmbrăcată în lenjerie intimă.

Rihanna a explicat că a ales să se îmbrace tot mai sumar pe parcursul sarcinii pentru a promova ideea de sexy. A explicat că societatea le îndeamnă pe femei să se ascundă când sunt însărcinate, iar ea vrea să demonstreze că ideea aceasta este greșită.

„În acest moment, îmi place foarte mult să promovez ideea de sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să simtă că trebuie să se ascundă, că nu sunt sexy în acele momente, dar că se vor întoarce acolo, iar eu nu cred în porcăria asta”, a spus ea pentru Refinery29 în februarie.

„Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încrederea să le încerc înainte de a rămâne însărcinată. Cu cât sunt mai subțiri și cu cât au mai multe decupaje, cu atât mai bine pentru mine.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton