Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna, apariție controversată la ceremonia de învestire a primului președinte din Barbados. Ce a uitat să poarte

Rihanna, apariție controversată la ceremonia de învestire a primului președinte din Barbados. Ce a uitat să poarte
9

de Andra Stana,

Săptămâna aceasta, într-un eveniment istoric, insula Barbados a devenit republică. Au fost astfel întrerupte legăturile imperiale şi domnia reginei Elisabeta a Marii Britanii, la patru secole de la sosirea navelor engleze pe insula din Caraibe. Cu aceeași ocazie, Rihanna a fost numită „erou național”.

Rihanna a devenit „erou național” în Barbados

Rihanna a participat, zilele trecute, la evenimentul de învestire a primului președinte din istoria Barbadosului, Sandra Mason. Cu această ocazie, cântăreață a devenit „erou național” al țării în care s-a născut.

Celebra artistă de 33 de ani a îmbrăcat, pentru acest eveniment, o rochie care a stârnit imediat comentarii. Prin țesătura ținutei se distingeau cu ușurință formele corpului cântăreței. Rihanna a venit în fața noului președinte din Barbados într-o rochie portocalie, lucioasă, purtată fără sutien, scrie protv.ro.

Presidential Inauguration Ceremony in BarbadosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Fie ca tu să strălucești în continuare ca un diamant și să aduci onoare națiunii tale prin operele tale, prin acțiunile tale”, i-a spus premierul Lia Mottley Rihannei, cu referire la celebrul hit al artistei, „Diamonds”.

Apoi, Rihanna a participat la o ceremonie dedicată doar ei, în care a fost recompensată cu National Hero Award. 

„Aceasta este o zi pe care nu o voi uita niciodată. În același timp, este o zi pe care nu am prevestit-o. Am călătorit în întreaga lume și am primit numeroase premii, însă nimic nu se compară cu cel primit în țara mea natală”, a spus Rihanna.

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la următoarea festivitate din Barbados

La a doua festivitate, cântăreața a purtat o ținută albă, la care a asortat o pereche de sandale aurii.

Începând de acum, Barbados va rămâne o republică în cadrul Commonwealth-ului, un grup de 54 de ţări din Africa, Asia, America şi Europa, scrie news.ro.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton