Homepage  / Vedete străine

Rihanna, apariție de senzație alături de bebelușul ei pe coperta Vogue. În pictorial apare și partenerul artistei, A$AP Rocky

Rihanna, apariție de senzație alături de bebelușul ei pe coperta Vogue. În pictorial apare și partenerul artistei, A$AP Rocky
6

de Cătălina Matei,

După ce în urmă cu câteva zile și-a cucerit fanii cu prestația sa de la SuperBowl, unde a dezvăluit și faptul că va deveni mămică pentru a doua oară, Rihanna face din nou senzație. Artista a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția britanică, alături de bebelușul ei și partenerul său de viață, A$AP Rocky.

În actuala ediție britanică a revistei Vogue, Rihanna este cap de afiș alături de familia ei. Cântăreața apare pe coperta publicației, iar prictorialul din interior este spectaculos. Din imagini, reiese clar cât de fericită este artista, care radiază de fericire alături de iubitul ei și de bebelușul lor în vârstă de 9 luni.

În materialul din revistă, Rihanna a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când este mămică: „ Nu îți mai amintești cum era viața înainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a întâmplat”. Și, la fel ca orice mămică în primele luni după naștere, artista a spus că viață ei în acea perioadă a fost ca un „rollercoaster”.

În același timp, Rihanna își mărturisește și temerile vizavi de viitorul copilului său: „Să crești un tânăr negru este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități în viață. Mă întreb în ce lume îmi las copilul. Asta e planeta pe care va crește?”.

Deși provocările pentru un cuplu sunt și mai mari în momenrul în care apare un copil, Rihanna spune că aceasta experiență a consolidat relația ei cu A$AP Rocky și că sunt „cei mai buni prieteni” cu bebelușul. În pictorialul din Vogue, iubitul artistei nu apare în prea multe cadre, fiin mai degrabă un personaj secundar.

Totodată, cântăreața a postat pe contul său de Facebook o poză superbă cu micuțul său, din pictorial, în dreptul căreia a scris: „Bebelușul meu perfect!”.

Iar pe contul său de Instagram, Rihanna le-a dezvăluit urmăritorilor săi o altă imagine în care apare ținându-și fiul în brațe.

Anunțul despre Bebe nr. 2

Poate cel mai așteptat moment de la SuperBowl este show-ul din timpul pauzei celui mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite, iar anul acesta spectacolul a fost memorabil. Nu doar că că Rihanna a cântat și a dansat pe o platformă suspendată deasupra terenului de fotbal american, dar artista și-a afișat și burtica de gravidă, spre suprinderea tuturor.

Rihanna a susţinut un spectacol exploziv la pauza de la Super Bowl 57. Însă spectacoulul oferit de artista originară din Barbados a fost și mai spectaculos datorită unui anunț-surpriză făcut chiar pe platforma suspendată pe care artista a cântat. La numai 9 luni de când a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, Rihanna și-a arătat burtica în direct la TV, dând de înțeles că este din nou însărcinată. De altfel, vestea a fost confirmat imediat după de un reprezentant al artistei, potrivit The Hollywood Reporter, dar și de postările cântăreței de pe rețelele de socializare.

Rihanna Performs Live At Super Bowl LVIIIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton