Homepage  / Vedete străine

Rihanna, apariție spectaculoasă la premiera mondială a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”

Rihanna, apariție spectaculoasă la premiera mondială a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”
4

de Cătălina Matei,

Aseară a avut loc la Los Angeles premiera mondială a mult așteptatululi film filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, continuarea poveștii „Panterei Negre”.  Printre vedetele care au defilat pe covorul roșu s-a regăsit și Rihanna, la brațul iubitului său A$AP Rocky. Cântăreața a atras toate privirile și datorită ținutei sale spectaculoase.

Alături de actorii din distribuția filmlului „Black Panther: Wakanda Forever”, la premiera mondială care a avut loc aseară a Dolby Theatre din Los Angeles, a participat și Rihanna alături de A$AP Rocky, partenerul său de viață.

Artista, a cărei voce se regăsește pe coloana sonoră a noii producții Marvel, a atras toate privirile asupra outfit-ului său, o rochie gri strălucitoare, cu paiete și trenă, asortată cu o pereche de mănuși  lungi, de aceeași culoare. La brațul ei, iubitul A$AP Rocky s-a asortat și el perfect cu Rihanna, purtând o haină din denim, tot gri.

World Premiere of „Black Panther: Wakanda Forever”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Apariția Rihannei la premiera de aseară  vine la o zi după ce artista  și-a anunțat revenirea muzicală cu o nouă melodie originală, care va fi cântecul principal din viitoarea coloană sonoră originală „Black Panther”.

Potrivit unui comunicat de presă, piesa „Lift Me Up” a fost compusă  ca un tribut adus vieții și moștenirii lui Chadwick Boseman de către compozitoarea nigeriană Tems, câștigătorul unui premiu Oscar Ludwig Göransson, Rihanna și regizorul Ryan Coogler. Piesa a fost înregistrată în cinci țări și a fost produsă de Göransson, potrivit etonline.com.

„După ce am vorbit cu Ryan (n.r. regizorul filmului Black Panther) și i-am auzit indicațiile pentru film și coloana sonoră, am vrut să compun ceva care să cuprindă o îmbrățișare caldă pentru toți oamenii pe care i-am pierdut în viața mea. Am încercat să-mi imaginez cum ar fi și ce-aș simți dacă aș putea să le cânt acum și să exprim cât de mult mi-e dor de ei”, a spus compozitoarea nigeriană Tems într-o declarație. „Rihanna a fost o sursă de inspirație pentru mine, așa că să o auzi transmițând acest cântec este o mare onoare”.

„Lift Me Up” reprezintă prima lansare importantă a Rihannei după ce a devenit mamă în mai, anul acesta. Ea și A$AP Rocky au un băiețel.

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023

De asemenea, cântăreața în vârstă de 34 de ani va fi vedeta principală a show-ului din pauza Super Bowl 2023. Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) are loc 12 februarie 2023, pe State Farm Stadium din Glendale din Arizona.

Pauza de la Super Bowl este cea mai urmărită transmisiune live, spectacolul fiind mai așteptat de fani decât meciul în sine. Show-ul susținut de cei mai populari artiști, dar și reclamele special concepute pentru aceste eveniment, înregistrează recorduri de audiență în fiecare an. Tocmai de aceea, vedetele care urcă pe scena de la Super Bowl nu au pretenții să fie plătite, însă NFL acoperă costurile legate de producția show-ului. Veniturile generate ulterior din descărcările de pe platformele de streaming și expunere sunt uriașe, prin urmare artiștii cântă gratis.

foto: profimedia images

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton