Homepage  / Știri

Rihanna credea că Russell Brand este un idiot

Rihanna credea că Russell Brand este un idiot

de Redactia Tvmania

Rihanna (22 de ani) nu a fost impresionată prima dată când l-a întânit pe Russell Brand (35 de ani), actualul soţ al cântăreţei Katy Perry (26 de ani), şi îl considera un „idiot” care o face să „vomite”, anunţă starpulse.com.

Comicul englez a intervievat-o pe Rihanna pentru un show televizat înainte de a se implica într-o relaţie cu Katy Perry. Rihanna, care se zvoneşte că a fost invitată să fie domnişoară de onoare la nunta din weekendul trecut, spune că nu l-a suportat pe Russell Brand când l-a cunoscut.

„L-am întâlnit pentru prima dată când îmi lua un interviu. Nu mă simţeam bine şi a fost cel mai rău interviu pe care l-am făcut vreodată. Vomitam în găleată şi doctorii îmi făcuseră o injecţie. Nimic nu mi se părea amuzant. Mi s-a părut cel mai stupid interviu din viaţa mea. De ce vorbeam cu acest idiot? M-a făcut să vreau să vomit din nou”, îşi aminteşte Rihanna.

Rihanna a mai făcut un interviu cu Russell Brand câteva luni mai târziu şi şi-a schimbat radical prima impresie: „Mi-am dat seama că este amuzant. Probabil că am fost o nesuferită, dar mi-am dat seama de asta câteva luni mai târziu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton