Homepage  / Articole

Rihanna e geloasă pe sarcina lui Beyonce

Rihanna e geloasă pe sarcina lui Beyonce

de Redactia Tvmania

Rihanna e disperată că Jay-Z nu va mai avea timp și inspirație pentru a o ajuta pe ea în carieră. Cântăreața s-a declarat îngrijorată la auzul veștii că Beyonce îi va dărui lui Jay-Z un copil, scrie National Enquirer.

Pentru Rihanna (24), Jay-Z a căpătat în timp un loc important în viața ei. Se știe că soțul lui Beyonce a propulsat-o pe Rihanna pe culmi înalte, iar cântăreața se teme ca nu cumva să fie lăsată de izbeliște după ce bebelușul lui va veni pe lume. Unii spun chiar că Rihanna s-ar fi simțit trădată la aflarea veștii.

Rihanna, pe numele ei adevărat Robyn Fenty, ar fi, spun apropiații ei, „dependentă de Jay-Z și s-a bazat pe el o perioadă foarte mare de timp”. Se pare că el îi dădea sfaturi atât în ceea ce privește cariera, cât și când venea vorba de prieteni sau posibili iubiți.

„Desigur, ea e încântată că Beyonce și Jay-z vor fi părinți, dar o parte din ea îi spune să se îngrijoreze în același timp”, a spus o sursă citată de revista americană.

Beyonce i-a dat un ultimatum lui Jay-Z

Jay-Z va petrece mai puțin timp în studio, și asta la rugămintea soției lui.

„Jay-Z a fost mereu obsedat de cariera lui și a lucrat multe ore, inclusiv în weekend-uri. Beyonce i-a cerut, în contextul în care nașterea copilului e peste câteva luni, să o lase mai moale cu munca”, a declarat o altă sursă.

Rihanna a avut o perioadă dificilă

Nu va fi ușor pentru tânăra Rihanna să se descurce singură în ceea ce privește viața ei profesională. Cu atât mai puțin cu cât nici cea personală nu strălucește de perfecțiune. Ea s-a despărțit de Matt Kemp (26) iarna trecută, au existat multe zvonuri care au cuplat-o cu bătăușul Chris Brown, iar Jay-Z era singura figură masculină pe care Rihanna se putea baza.

„Nu îi va fi ușor să comunice mai puțin cu Jay-Z și deja se stresează din cauza asta”, a adăugat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton