Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna și A$AP Rocky vor deveni părinți. Primele imagini cu burtica de gravidă

Rihanna și A$AP Rocky vor deveni părinți. Primele imagini cu burtica de gravidă
8

de Andra Stana,

Rihanna e însărcinată: va deveni mamă pentru prima dată. Cântăreața de 33 de ani a făcut anunțul luni, când au apărut și primele imagini cu burtica de gravidă.

Rihanna, însărcinată pentru prima oară, va deveni mămică în 2022

La finalul lui 2020 s-a aflat că artista formează un cuplu cu A$AP Rocky, relație despre care presa internațională zvonea încă de la începutul anului trecut, la scurt timp după ce Rihanna s-a despărțit de fostul partener, miliardarul Hassan Jameel. 

Deși la început surse apropiate Rihannei spuneau că cei doi sunt doar prieteni apropiați, se pare că totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. De această dată, rapperul A$AP Rocky nu a mai tăcut și și-a mărturisit iubirea pe care o simte față de artistă.

A$AP Rocky a confirmat relația cu Rihanna anul trecut, în luna mai. Atunci, rapperul a spus că artista originară din Barbados este iubirea vieții sale.

„Ea face cât un milion dintre toate celalalte la un loc. Cred că atunci când știi, știi”, a spus el. „Ea este aleasa. Dragostea vieții mele”.

Astăzi, cei doi artiști sunt în culmea fericirii. Anul acesta, vor deveni părinți pentru prima oară.  

Luni, Rihanna a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Cântăreața a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram marea veste, scrie protv.ro. Cu această ocazie, cea mai bogată artistă din lume a realizat, în New York, o ședință foto alături de iubitul ei. Purtând o pereche de blugi și o geacă roz, Riri și-a arătat mândră burtica de gravidă. 

Imaginile au fost realizate de fotograful Diggzy în Harlem, cartierul în care s-a născut A$AP Rocky, mai scrie sursa citată.

Rihanna își dorește trei sau patru copii

În martie 2020, Rihanna a declarat pentru Vogue UK că și-ar dori trei sau patru copii în anii ce urmează.

„Singurul lucru care contează este fericirea, aceasta este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil”, a spus ea la acea vreme. „Dragostea este singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat.”, declara atunci Rihanna, citată de yahoo.com.

rihanna-e-insarcinata-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton