Homepage  / Vedete străine

Rihanna, ieșire în oraș cu iubitul ei și fiul lor. Cum s-au asortat A$AP Rocky și bebelușul

Rihanna, ieșire în oraș cu iubitul ei și fiul lor. Cum s-au asortat A$AP Rocky și bebelușul
5

de Roxana Mirea,

Rihanna, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută luând cina, la localul celebru Giorgio Baldi din Santa Monica, California, sâmbătă seara, împreună cu iubitul ei, A$AP Rocky. Cuplul a fost însoțit de micuțul lor, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Rihanna și A$AP Rocky, împreună la restaurant cu fiul lor

La un moment dat, A$AP a fost fotografiat în timp ce îl ținea pe fiul său, de aproape un an, în brațe. Acesta îl ducea pe micuț în restaurant. Alături de fericitul cuplu au fost și mătușa și mama Rihannei. Potrivit unui martor ocular, familia a luat cina împreună timp de aproximativ o oră înainte ca rapperul să îl ducă pe copil afară, în mașină, și să îl pună în scaunul său auto.

Ca un adevărat gentleman, cântărețul, în vârstă de 34 de ani, s-a întors înăuntru pentru a-și lua iubita, iar cei doi au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se urcau împreună în mașină. A$AP și fiul său s-au asortat unul cu celălalt pentru această ieșire, ambii purtând hanorace cu glugă cu model verde neon. Rapperul și-a completat look-ul cu blugi albaștri, cizme maro, o haină din denim și o jachetă în carouri legată în jurul taliei.

Între timp, Rihanna a purtat o rochie mini strâmtă, maro ciocolatiu – care i-a pus în evidență burtica de graviduță. Artista și-a asortat ținuta cu o haină de blană aurie supradimensionată, tocuri argintii, o geantă Louis Vuitton cu buline și o șapcă realizată de brandul iubitului ei, AWGE.

rihanna-iesire-in-oras-cu-iubitul-ei-si-fiul-lor.-cum-s-au-asortat-aap-rocky-si-bebelusul-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Rihanna a distribuit mai multe fotografii și videoclipuri cu băiețelul ei pe rețelele sociale în ultimele câteva luni – inclusiv unul postat cu câteva ore înainte de ieșirea lor în oraș, sâmbătă. În februarie, câștigătoarea a nouă premii Grammy și-a uimit fanii când a dezvăluit, în timpul spectacolului din pauza Super Bowl 2023, că este însărcinată pentru a doua oară.

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton