Homepage  / Vedete străine

Rihanna, imagini incendiare pe Instagram. Artista a postat mai multe poze în care apare însărcinată, aproape nud

Rihanna, imagini incendiare pe Instagram. Artista a postat mai multe poze în care apare însărcinată, aproape nud
9

de Cătălina Matei,

Însărcinată cu al doilea copil, Rihanna și-a luat prin surprindere fanii cu noile imagini postate pe contul său de Instagram. Artista a distribuit o ședință foto, realizată anul trecut, cu puțin timp înainte de a-l naște pe primul său copil. De altfel, cadrele în care apare aproape nud îi sunt dedicate băiețului său, în vârstă de 1 an.

Încă puțin și Rihanna se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Până atunci însă, artista și-a surprins fanii postând pe contul său de Instagram o serie de poze în care apare aproape nud, într-un decor natural spectaculos. Fotografiile au fost realizare anul trecut, pe când Rihanna era însărcinată cu primul său copil, băiețelul său în vârstă de 1 an acum, pe nume RZA Athelston Mayers.

În imaginile postate, artista în vârstă de 35 de ani poartă doar un bikini minuscul și un șirag auriu, iar în unele cadre pare că este goală complet.

În cinstea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care a făcut-o acest corp!”, a scris Rihanna pe Instagram, în dreptul pozelor publicate.

Fotografiile au strâns deja peste 7 milioane de aprecieri în doar 6 ore de la publicarea lor pe contul Rihannei de Instagram.

Rihanna, detalii despre cea de-a doua sarcină

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu pentru ET, Rihanna a povestit cum cea de-a doua sarcină este „atât de diferită” față de prima.

„Este atât de diferit față de prima”, a împărtășit Rihanna. „Fără pofte. Tone de greață. Totul este diferit, dar mă bucur de perioada asta. Mă simt bine. Mă simt energică.”

În ceea ce-l privește pe băiețelul ei, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut, RiRi a spus că „este îndrăgostită” de micuț. „Sunt îndrăgostită. Sunt obsedată și nici măcar nu mă simt vinovată pentru asta”, a spus Rihanna.

Rihanna, enceinte, va dîner au restaurant Cesar à Paris avec son bébéIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton