Homepage  / Știri

Rihanna: „Încă îl iubesc pe Chris Brown”

Rihanna: „Încă îl iubesc pe Chris Brown”

de Redactia Tvmania

Într-un interviu oferit celebrei Oprah, Rihanna și-a deschis sufletul și a vorbit fără ocolișuri despre relația ei cu Chris Brown. La trei ani de când Rihanna a fost bătută de Brown, cântăreața a recunoscut că are încă sentimente pentru acesta, scrie People.com.

„Sunt singură, dar noi am devenit prieteni foarte apropiați de când ordinul de restricție a fost anulat. Nu e ușor”, a spus artista de 24 de ani.

Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a recunoscut, așa cum se bănuia de altfel, că s-a întâlnit cu Brown în St. Tropez, pe un iaht. „Am fost la o petrecere a unui prieten comun pe un iaht. A fost ciudat, pentru că eu încă îl iubesc”, a spus Rihanna.

RiRi i-a spus lui Oprah că își face deseori griji pentru fostul ei iubit.

„Îl iubesc cu adevărat. Cel mai important lucru pentru mine este ca el să fie liniștit. Mie nu mi-e bine dacă el e nefericit sau se simte încă singur. Îmi pasă. Chiar contează dacă el își găsește liniștea”, a spus artista.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărţit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat gala premiilor Grammy – agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton