Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna iubește din nou! Cu cine formează artista un cuplu

Rihanna iubește din nou! Cu cine formează artista un cuplu

de Redactia Tvmania

După  ce s-a despărțit la începutul acestui an de Hassan Jameel, un cunoscut om de afaceri în Arabia Saudită, Rihanna iubește din nou!

Se pare că artista ar forma un cuplu cu rapperul  A$AP Rocky. Știrea a fost oferită de revista People, după ce o sursă apropiată a cântăreței ar fi recunoscut că cei doi sunt împreună. Acum, și publicația Entertainment Tonight confirmă zvonul, după ce a obținut informații de la o altă sursă care a detaliat relația.

„Au avut întotdeauna o chimie extraordinară și Rihanna relaționează cu A$AP într-un fel care este natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, dar fiind că se cunosc de atât de mult timp, și simte o conexiune cu el și pentru că tatăl lui este din Barbados”, ar mai fi spus sursa citată despre relația de cuplu dintre Rihanna și A$AP Rocky. Rihanna este, și ea, din Barbados, lucru de care este foarte mândră și despre care a și vorbit în mai multe rânduri.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Ba chiar cântăreața a făcut recent o postare pe Instagram prin care își exprima bucuria cu ocazia celebrării celor 54 de ani de independență.

„M-am trezit cu sentimentul că e duminică în Barbados. Dacă știi, atunci știi că e cel mai bun sentiment de pe lume! Aș fi vrut să fiu acasă ca să sărbătoresc ieri cei 54 de ani de independență! Te iubesc, Barbados, cel mai bun loc din lume în care să fii acum, și sunt nerăbdătoare să-mi petrec următoarea duminică acasă!”, a scris Rihanna.

 

Zvonurile despre o eventuală relație între Rihanna și A$AP Rocky au început să circule în luna ianuarie a acestui an, la scurtă vreme după despărțirea artistei de fostul său partener, miliardarul Hassan Jameel, alături de care aceasta a avut o relație vreme de trei ani. La vremea respectivă, sursele apropiate cântăreței au negat zvonul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton