Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna iubește din nou! Relația a fost confirmată de noul partener al artistei

Rihanna iubește din nou! Relația a fost confirmată de noul partener al artistei
5

de Redactia Tvmania

Rihanna are un nou partener și nu se mai ascunde! Deși formează un cuplu cu el de aproape 3 ani, confirmarea din partea lor a venit abia acum. 

La finalul lui 2020 s-a aflat că artista formează un cuplu cu A$AP Rocky, relație despre care presa internațională zvonea încă de la începutul anului trecut, la scurt timp după ce Rihanna s-a despărțit de fostul partener, miliardarul Hassan Jameel. 

Deși la început surse apropiate Rihannei spuneau că cei doi sunt doar prieteni apropiați, se pare că totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. De această dată, rapperul A$AP Rocky nu a mai tăcut și și-a mărturisit iubirea pe care o simte față de artistă.

Vestea vine după ce revista New York Post a scris că noul cuplu a fost surprins luând cina cu prietenii în New York.

Încă din iulie anul trecut, cei doi au realizat o serie de interviuri împreună pentru a promova colaborarea lor pentru campania de produse de frumusețe a artistei pentru compania Fenty Skin. Într-un interviu cu revista GQ rapper-ul a declarat despre Rihanna acest lucru:

„Ea face cât un milion dintre toate celalalte la un loc. Cred că atunci când știi, știi”, a spus el. „Ea este aleasa. Dragostea vieții mele”

Se crede că relația sa cu Rihanna a început anul trecut, după ce artista s-a despărțit de iubitul ei de trei ani, miliardarul Hassan Jameel. ASAP a mai avut relații anterior cu vedete precum Kendall Jenner în 2017 și modelul brazilian Daiane Sodré anul trecut.

Rakim Mayers, cunoscut sub numele de ASAP Rocky, a primit in 2019 o sentință pentru 2 ani de închisoare suspendată, deoarece a fost găsit vinovat de agresiune fizică în Stockholm. Cazul a atras atenția președintelui american, de atunci, Donald Trump care a intervenit, susținând că ASAP Rocky este tratat pe nedrept.

Succesul Rihannei din linia sa de make-up, skin-care și lenjerie a ridicat-o în topul listei anuale Forbes a celor mai bine plătite vedete feminine. Cea mai mare parte din averea ei de 600 milioane de dolari (425 milioane de lire sterline) provenind din gama de machiaj. Afacerea a fost pripritatea artisei în ultimii 5 ani, timp în care nu a mai lansat niciun album, ci doar câteva colaborări cu artiști precum Drake și PARTYNEXTDOOR. 

 

Articol scris de Iris Matache 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton