Homepage  / Vedete străine

Rihanna a strălucit la petrecerea lui Jay-Z. A apărut din nou cu burtica de gravidă la vedere

Rihanna a strălucit la petrecerea lui Jay-Z. A apărut din nou cu burtica de gravidă la vedere
8

de Roxana Mirea,

Rihanna a făcut furori la o petrecere exclusivistă care a avut loc la Chateau Marmont, în Los Angeles, după decernarea Premiilor Oscar 2022. Artista, care așteaptă primul ei copil cu iubitul său, A$AP Rocky, a avut grijă să pună în evidență burtica de graviduță prin intermediul ținutei sale.

Rihanna a stălucit la petrecerea lui Jay-Z

Rihanna a participat la petrecerea lui Jay-Z, de la Chateau Marmont, duminică seara, după decernarea Premiilor Oscar 2022. Artista a atras toate privirile cu ținuta ei îndrăzneață. Vedeta în vârstă de 34 de ani este deja cunoscută pentru ținutele sale tot mai sexy pe care le poartă la evenimentele publice de când s-a aflat că va deveni mamă.

Și de data asta, Rihanna a ales să fie cu burtica de graviduță la vedere. Ea a întors toate capetele într-o ținută neagră Valentino Haute Couture, cu o bluză trasparentă și un top minuscul. Fusta lungă a fost acoperită cu paiete negre pentru un pic de strălucire. Rihanna și-a accesorizat ținuta cu pantofii Jimmy Choo din piele și cercei marca Wilfredo Rosado, potrivit Page Six.

De ce Rihanna se îmbracă sumar de când e însărcinată

Recent, Rihanna a explicat că alege să se îmbrace tot mai sumar de când este însărcinată pentru a promova ideea de sexy. A explicat că societatea le îndeamnă pe femei să se ascundă când sunt însărcinate, iar ea vrea să demonstreze că ideea aceasta este greșită.

În acest moment, îmi place foarte mult să promovez ideea de sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să simtă că trebuie să se ascundă, că nu sunt sexy în acele momente, dar că se vor întoarce acolo, iar eu nu cred în porcăria asta”, a spus ea pentru Refinery29 în februarie.

Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încrederea să le încerc înainte de a rămâne însărcinată. Cu cât sunt mai subțiri și cu cât au mai multe decupaje, cu atât mai bine pentru mine.”

rihanna-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton