Homepage  / Știri

Rihanna o trimite în luna de miere pe Katy Perry

Rihanna o trimite în luna de miere pe Katy Perry

de Redactia Tvmania

Rihannei îi pare foarte rău că nu a putut ajunge la nunta care a avut loc recent în India între colega ei de breaslă, Katy Perry, şi comediantul Russell Brand. Concertele nu au lăsat-o pe Rihanna să onoreze invitaţia la un eveniment atât de important din viaţa prietenei sale.

Pentru a se revanşa, ea le va oferi cadou proaspăţilor însurăţei o luxoasă lună de miere în Tokio, care o va costa 50.000 de dolari, anunţă quien.com. Katy şi Russell vor sta patru nopţi într-un apartament de 2.500 de dolari pe noapte în hotelul Mandarin Oriental din Tokio şi vor zbura la clasa întâi.

Katy şi Russel sunt foarte încântaţi de cadoul primit, mai ales că luna de miere din Insulele Maldive de la începutul lui noiembrie a fost un eşec total pentru ei. Katy a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei muşcături de insectă.

Prima apariţie în public a celor doi, în calitate de soţ şi soţie, a avut loc la gala premiilor Europe Music Awards din 11 noiembrie de la Madrid. În cadrul evenimentului, Katy a obţinut premiul pentru cel mai bun videoclip (la piesa “California Gurls”, feat. Snoop Dogg).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton