Homepage  / Vedete străine

Rihanna a sosit la Premiile Oscar 2023 în tricou și fără pantaloni. Cum a fost surprinsă înainte de a urca pe scenă

Rihanna a sosit la Premiile Oscar 2023 în tricou și fără pantaloni. Cum a fost surprinsă înainte de a urca pe scenă
7

de Roxana Mirea,

Aseară, au avut loc Premiile Oscar 2023, ceea ce a reprezentat o ocazie pentru fani de a se bucura de încă un concert marca Rihanna. Legendara cântăreață a sosit purtând un tricou uriaș, fără pantaloni și o pălărie.

Rihanna, când a sosit la premiile Oscar 2023

Ca să fie clar, acesta nu este look-ul Rihannei de pe covorul roșu. Artista s-a îndreaptat direct în culise pentru a se pregăti pentru spectacolul din timpul evenimentului. Rihanna a purtat o pălărie Jean Paul Gaultier, în valoare de 380 de dolari, un tricou Eagles și adidași Puma, scrie yahoo.com.

Rihanna a interpretat piesa „Lift Me Up” din filmul „Black Panther: Wakanda Forever” în timpul spectacolului de aseară. Artista a fost nominalizată cu această melodie la categoria „Cel mai bun cântec original”. Printre melodiile nominalizate la această categorie s-au numărat „Applause” din „Tell It like a Woman”, de Diane Warren, „Hold My Hand” din „Top Gun”, de Lady Gaga și Bloodpop, „Naatu Naatu Naatu” din „RRR”, de M.M. Keeravaani și Chandrabose, și „This Is a Life” din „Everything Everywhere All at Once”, de Ryan Lott, David Byrne și Mitski. Melodia câștigătoare a fost „Naatu Naatu Naatu”.

Este a doua oară când Rihanna urcă pe scenă în timp ce este însărcinată cu al doilea copil – prima fiind la Super Bowl, unde a dezvăluit că e însărcinată din nou.

Rihanna a vorbit recent despre viața de mămică pentru British Vogue, spunând despre primele luni de maternitate: „Doamne, este legendar. Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Încerci literalmente să ți-o amintești – și există fotografii din viața mea de dinainte – dar sentimentul, dorințele, lucrurile care te bucură, totul, pur și simplu nu te identifici cu ele pentru că nici măcar nu-ți permiți mental să ajungi atât de departe, pentru că… Pentru că nu contează.”

Cum a apărut Rihanna pe covorul roșu, la Oscar 2023

Rihanna a pășit pe covorul de culoarea șampaniei, îmbrăcată într-o creație a brandului Alaïa, un set compus dintr-un sutien din piele maro, o bluză transparentă și o fustă lungă, cu decupaje laterale pe coapse. Ținuta ei a avut și o trenă spectaculoasă.

Artista și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Moussaieff High Jewellery și pantofi de culoare închisă. Și-a purtat părul prins într-un coc, iar machiajul a fost impecabil.

Oscars 2023: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton