Homepage  / Articole

Rihanna s-a afişat în public cu Chris Brown

Rihanna s-a afişat în public cu Chris Brown

de Redactia Tvmania

Zvonurile despre detensionarea relaţiilor dintre cei doi cântăreţi circulau de câteva luni, iar acum s-au adeverit. Rihanna şi Chris Brown au ieşit împreună într-un club de noapte din Hollywood.

Vizita cântăreţilor la clubul de noapte a provocat multă agitaţie. Rihanna a cerut ajutorul unui poliţist pentru a scăpa de vânătorii de autografe. În schimb, Chris Brown a preferat să iasă pe uşa din spate, anunţă dailymail.co.uk.

Deşi accesul fotografilor a fost interzis la petrecere, unul dintre invitaţi a scris ce s-a întâmplat pe Twitter: “A fost o nebunie în seara asta. Rihanna şi Chris Brown împreună… Au cântat <>”.

La petrecere a fost prezent şi cântăreţul Drake, unul dintre foştii iubiţi ai Rihannei.

Rihanna (23 de ani) a fost bătută de Chris Brown (22 de ani) la începutul lui 2009, iar pozele cu faţa plină de vânătăi a artistei au ajuns în presă.

În urma incidentului, Chris Brown a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii şi cinci ani de închisoare cu suspendare. În plus, cântăreţul n-a mai fost primit în cluburile din SUA.

Cântăreaţa a obţinut şi un ordin de restricţie împotriva lui Chris Brown, însă tot ea a fost cea care a insistat să fie revocat, în urmă cu un an. Zvonurile despre o posibilă împăcare a cuplului au apărut din vara anului trecut, iar sursele din anturajul cântăreţilor spun că Rihanna a făcut primii paşi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton