Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna s-a apucat de gătit în izolare. Ce alte hobby-uri are artista

Rihanna s-a apucat de gătit în izolare. Ce alte hobby-uri are artista

de Redactia Tvmania

Izolarea ne-a făcut pe toți să descoperim noi hobby-uri sau poate unele deja existente, dar de care nu aveam timp. Acesta este și cazul Rihannei care a povestit publicației Entertainment Tonight că s-a relaxat în timpul pandemiei realizând activități noi care o fac „fericită”.

„Am lenevit în pijamale, fără strop de machiaj sau coafuri. Mereu se întâmplă foarte multe în viața mea, iar atunci când prind o fărâmă de timp liber încerc să mă gândesc la lucrurile care îmi plac. Ceea ce mă face cu adevărat fericită și lucururile acestea constau în fapte mărunte. Poate fi gătitul, mersul pe jos, mersul pe bicicletă. Toate aceste activități mărunte pe care le faci pentru a te distra, în acel moment te pot face extrem de fericit. Nu am permis de conducere, așadar nu pot conduce, iar mersul cu mașina este o altă activitate la fel de terapeutică”, a povestit Rihanna. 

Artista a povestit că perioada izolării a ajutat-o ​​să fie mai creativă, deoarece lucrează la noi proiecte într-un mediu complet diferit.

„Criza de sănătate are impact asupra tuturor. Are un impact foarte mare asupra timpului, are impact asupra călătoriilor și a oamenilor cu care vrei să lucrezi. Te obligă să găsești soluții, iar eu sunt genul ăsta de fată. Vreau să le găsesc. Nu îmi doresc să rămân blocată din cauza unei probleme. Coronavirusul a adus în fiecare zi câte o provocare. În fiecare zi se întâmplă ceva diferit și m-a determinat să descopăr lucruri, să fiu mai creativă și să fac mai multe în acest sens”, a mai declarat Rihanna. 

 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton