Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna scrie istorie cu noua ei linie vestimentară

Rihanna scrie istorie cu noua ei linie vestimentară

de Redactia Tvmania

Rihanna, în vârstă de 31 de ani, va lansa o linie vestimentară de lux în colaborare cu LVMH, care va purta numele Fenty și care va cuprinde accesorii, încălțăminte și piese vestimentare.

 

„Toată lumea știe că Rihanna este o cântăreață extraordinară, însă pe parcursul parteneriatului nostru cu Fenty Beauty, am descoperit un adevărat antreprenor și un lider extraordinar”, a declarat Bernard Arnault, CEO LVMH, într-o declarație oficială, precizând că Rihanna a colaborat încă din 2017 cu LVMH pentru linia ei de produse cosmetice.

Bineînțeles, și Rihanna este foarte încântată de această colaborare.

„A lansa o astfel de linie vestimentară cu LVMH este un moment incredibil de special. Mr.Arnault mi-a oferit oportunitatea unică de a dezvolta o casă de modă în sectorul luxury, fără limite artistice impuse. Nu mi-aș fi putut imagina un partener mai bun, atât din punct de vedere creativ, cât și de afaceri și sunt pregătită ca lumea să vadă ce vom construi împreună”, a declarat ea.

Potrivit The New York Times, Rihanna este prima femeie care va crea un brand original la celebul grup de luxury, precum și prima femeie de culoare aflată la conducerea unei case de modă ce face parte din grupul LVMH. Mai mult decât atât, linia ei vestimentară este prima nouă casă de modă creată de grupul LVMH din 1987 încoace, de la debutul lui Christian Lacroix.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton