Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație. Artista a fost surprinsă alături de alt bărbat

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație. Artista a fost surprinsă alături de alt bărbat

de Redactia Tvmania

După o relație de trei ani, se pare că Rihanna și Hassan Jameel, un cunoscut om de afaceri în Arabia Saudită, s-au despărțit, această informație fiind confirmată de către o sursă pentru E! News. 

Cei doi au început relația în 2017, fiind surprinși de paparazzi pentru prima oară în Spania. Deși nu a confirmat niciodată faptul că face un cuplu cu Hassan, artista a vorbit despre relația ei abia în 2019.

Relația lor a început în anul 2017, cei doi fiind surprinși de către paparazzi în timpul unei vacanțe în Spania. De-a lungul timpului, Rihanna a fost destul de discretă în ceea ce privește relația ei.

 „În ultimii ani am început să realizez că este nevoie să îți faci timp pentru tine pentru că sănătatea ta mintală depinde de acest lucru. Dacă nu ești fericită, nu vei fi fericită chiar dacă vei face lucrurile pe care adori să le faci. Nu mi-am dorit niciodată ca munca mea să mi se pară o îndatorire. Cariera este scopul meu și ar trebui să fie lucrul care mă face fericită. Am început o relație nouă și contează pentru mine. Mi-am zis că trebuie să îmi fac timp pentru asta. Așa cum am grijă de afacerile mele, așa trebuie să am grijă și de relație”, a declarat artista.

În august 2019, Rihanna a fost surprinsă luând cina alături de Hassan și familia ei în Santa Monica, semn că relația lor părea tot mai serioasă. Ba mai mult decât atât, întrebată dacă dorește să își întemeieze o familie, ea a spus că vrea să devină mamă „mai mult decât orice în viață.”

Artista, fotografiată după despărțirea de omul de afaceri Hassan Jameel, cel cu care a avut o relație timp de aproape trei ani.

La două zile după această știre, Rihanna a fost surprinsă în compania altui bărbat. Cei de la E!News au publicat o serie de fotografii din culisele concertului Yams Day Benefit Concert.  Rihanna a fost surprinsă alături de A$AP Rocky  râzând în culise, cei doi simțindu-se foarte bine împreună.

Deși Rihanna și A$AP Rocky păreau să fie doar prieteni la acest eveniment, nu este prima dată când apar zvonuri că cei doi ar avea și o relație romantică. De-a lungul anilor au apărut numeroase zvonuri că ei ar forma un cuplu, mai ales după ce artista a apărut în 2013 în videoclipul lui A$AP Rocky, „Fashion Killa”. Aceștia s-ar fi sărutat și după terminarea filmărilor, iar de-a lungul anilor au continuat să iasă împreună, Rihanna mergând în decembrie chiar și în Suedia pentru a fi prezentă la concertul lui A$AP Rocky.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton