Homepage  / Vedete străine

Rihanna, ținută extravagantă și transparentă la un eveniment Dior. Și-a afișat burtica de graviduță

Rihanna, ținută extravagantă și transparentă la un eveniment Dior. Și-a afișat burtica de graviduță
13

de Roxana Mirea,

Rihanna a participat marți, 1 martie, la prezentatarea de modă toamnă-iarnă 2022/2023 „Christian Dior” de la Săptămâna Modei de la Paris. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a atras privirile tuturor cu ținuta ei. Cert este că, de când s-a aflat că este însărcinată, Rihanna nu se sfiește să își arate burtica de graviduță. Iată în ce ținută extravagantă a apărut Rihanna la prezentarea de modă Dior.

Rihanna, ținută extravagantă la un eveniment Dior

Rihanna, care este însărcinată cu primul ei copil, a ales să poarte o ținută extravagantă la un eveniment Dior de la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra cântăreață a îmbrăcat o rochie din dantelă neagră, foarte transparentă și decoltată. Rihanna a combinat rochia cu lenjerie tot neagră și cizme din piele până la genunchi. De asemenea, și-a completat ținuta cu bijuterii din argint, inclusiv un choker.

Rihanna à la sortie du défilé de mode automne-hiver 2022/2023 „Christian Dior” lors de la fashion week de ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Nu este prima dată când Rihanna apare într-o ținută care să-i evidențieze burtica de graviduță.

Luni, în timp ce participa la prezentarea de modă Off-White de toamnă 2022 la Paris, cântăreața a purtat o rochie mini, mulată pe corp, din piele, de culoarea piersicii.

rihanna-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Rihanna formează un cuplu cu rapperul A$AP Rocky. Cei doi artiști sunt în culmea fericirii, mai ales că anul acesta, vor deveni părinți pentru prima oară. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton