Homepage  / Vedete străine

Rihanna, ținută îndrăzneață la un eveniment. De ce se îmbracă tot mai sumar de când este însărcinată

Rihanna, ținută îndrăzneață la un eveniment. De ce se îmbracă tot mai sumar de când este însărcinată

de Roxana Mirea,

Rihanna, care așteaptă primul ei copil cu A$AP Rocky, și-a expus încă o dată burtica de graviduță, sâmbătă, 12 martie, pentru lansarea mărcii sale Fenty Beauty, la Ulta Beauty. Evenimentul a avut loc în Los Angeles, iar Rihanna a purtat o ținută îndrăzneață. Recent, celebra cântăreață a explicat de ce preferă să se îmbrace tot mai sumar de când este însărcinată.

Rihanna, ținută îndrăzneață la un eveniment

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a purtat un top argintiu, încrucișat, care i-a pus în evidență bustul, și o fustă strălucitoare, lungă, la evenimentul de sâmbătă. Celebra cântăreața și-a accesorizat ținuta cu un lanț, pe care l-a pus în jurul taliei. În câteva dintre fotografii, Rihanna este surprinsă ținându-și mâinile în mod protector pe burtica ei, în timp ce pozează în fața produselor din colecția sa, disponibile în magazinele Ulta, potrivit Page Six.

Rihanna a dezvăluit că așteptă un copil cu A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, în ianuarie 2022. De atunci, artista a ales să se îmbrace în ținute tot mai sumare, care i-au pus în evidență burtica de graviduță. La o prezentare de modă de la Paris Fashion Week, Rihanna a apărut îmbrăcată în lenjerie intimă.

Recent, Rihanna a explicat că alege să se îmbrace tot mai sumar de când este însărcinată pentru a promova ideea de sexy. A explicat că societatea le îndeamnă pe femei să se ascundă când sunt însărcinate, iar ea vrea să demonstreze că ideea aceasta este greșită.

„În acest moment, îmi place foarte mult să promovez ideea de sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să simtă că trebuie să se ascundă, că nu sunt sexy în acele momente, dar că se vor întoarce acolo, iar eu nu cred în porcăria asta”, a spus ea pentru Refinery29 în februarie.

„Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încrederea să le încerc înainte de a rămâne însărcinată. Cu cât sunt mai subțiri și cu cât au mai multe decupaje, cu atât mai bine pentru mine.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton