Homepage  / Vedete străine

Rita Ora și regizorul Taika Waititi s-au căsătorit în secret!

Rita Ora și regizorul Taika Waititi s-au căsătorit în secret!
5

de Redactia Tvmania

Cântăreața americană Rita Ora, 31 de ani, s-a căsătorit cu regizorul și producătorul Taika Waititi, (46 ani), la mai puțin de două luni după ce a cerut-o în căsătorie pe vedeta britanică.

În urmă cu mai puțin de două luni, Rita Ora a spus marele ”DA”, asta după ce partenerul său de viață, regizorul și producătorul Taika Waititi, a decis să-și adreseze înterbarea mult așteptată, aceea de a o cere de soție. Evident, răspunsul cântăreței a fost cel așteptat de regizor, iar la scurt timp deja s-au căsătorit.

Cei doi au început o legătură amoroasă la scurt timp după ce Rita Ora s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Nu a existat nicio cerere în căsătorie pompoasă, prietenii lor dezvăluind că ambii, aproape simultan, și-au spus unul altuia „vreau să mă căsătoresc cu tine”. Zis și făcut, căci vedetele sunt de acum o familie cu acte-n regulă.

Celebrity SelfiesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„A fost o ceremonie intimă și super specială pentru toți cei prezenți. Cei dragi lor au putut vedea că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt”, a transmis o sursă din apropierea cuplului pentru publicația britanică, menționând că cei doi și-au dorit o nuntă mică pentru a-și ține relația cât mai privată cu putință. Cu toate acestea, va exista și o petrecere mare alături de prietenii lor faimoși, „dar nu vă așteptați să fie vândută revistei care plătește cel mai mult”, a mai spus prietenul comun.

Mai mult, Rita a preluat numele soțului ei, fiind de acum Waititi-Ora. Taika a mai fost căsătorit și are două fiice de 6 și 10 ani.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton