Homepage  / Vedete străine

Rita Ora și soțul ei sunt gazdele Galei MTV EMA 2022

Rita Ora și soțul ei sunt gazdele Galei MTV EMA 2022

de Redactia Tvmania

Rita Ora și soțul ei, Taika Waititi, câștigător al unui premiu Oscar® și al unui premiu GRAMMY vor fi gazdele "MTV EMAs" 2022.

Evenimentul va avea loc în Düsseldorf pe 13 noiembrie, iar spectatorii din România vor putea să urmărească gala pe Comedy Central, pe 13 noiembrie, de la ora 21:00.

„Suntem încântați să fim gazdele ediției din acest an a MTV EMA și să sărbătorim cei mai buni artiști și cele mai bune audiții din întreaga lume”, au declarat Rita Ora și Taika Waititi. „Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de această seară alături de toți acești artiști talentați.”

Sunt încântată să fiu din nou gazdă, iar faptul că împart scena cu Taika face ca acest moment să fie cu atât mai special. Avem de toate la ediția din acest an a EMAs: surprize amuzante, modă fantastică, comedie și, mai presus de toate, muzică uimitoare! Abia așteptăm ca publicul să împărtășească aceste momente cu noi.

Rita Ora

Nominalizările MTV EMA 2022

Zilele trecute, MTV a dezvăluit nominalizările din acest an pentru „MTV EMAs”, iar Harry Styles conduce detașat, cu șapte nominalizări, inclusiv pentru „Best Artist”, „Best Song” și „Best Video”. Taylor Swift îl urmează îndeaproape cu șase nominalizări, inclusiv pentru „Best Artist„, „Best Pop” și noua categorie EMA, „Best Longform Video”. Nicki Minaj și Rosalía au obținut fiecare câte cinci nominalizări, inclusiv pentru „Best Song” și „Best Artist”. Taylor Swift, Nicki Minaj și Rosalía se numără și ele printre principalele nominalizate ale galei.

Rita Ora și regizorul Taika Waititi s-au căsătorit în secret

Vara aceasta, Rita Ora a spus marele ”DA”, asta după ce partenerul său de viață, regizorul și producătorul Taika Waititi, a decis să-și adreseze înterbarea mult așteptată, aceea de a o cere de soție. Evident, răspunsul cântăreței a fost cel așteptat de regizor, iar la scurt timp deja s-au căsătorit.

Cei doi au început o legătură amoroasă la scurt timp după ce Rita Ora s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Nu a existat nicio cerere în căsătorie pompoasă, prietenii lor dezvăluind că ambii, aproape simultan, și-au spus unul altuia „vreau să mă căsătoresc cu tine”. Zis și făcut, căci vedetele sunt de acum o familie cu acte-n regulă.

Rita a preluat numele soțului ei, fiind de acum Waititi-Ora. Taika a mai fost căsătorit și are două fiice de 6 și 10 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton