Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rita Ora, surprinsă în ipostaze incendiare alături de regizorul Taika Waititi! Cei doi nu erau singuri

Rita Ora, surprinsă în ipostaze incendiare alături de regizorul Taika Waititi! Cei doi nu erau singuri

de Redactia Tvmania

Un nou trio amoros incendiar șochează industria de la Hollywood.

Cântăreața Rita Ora se iubește din luna martie cu celebrul regizor  Taika Waititi. Se pare însă că cei doi nu doresc o relație tradițională ci dau frâu liber dorințelor în fața tuturor. De această dată paparazzi i-au surprins pe cei doi în ipostaze incendiare! 

Nonconformismul și-a spus cuvântul în casa regizorului Taika Waititi! El și Rita Ora nu își mai ascund relația, ci din contră doresc să împătășească iubirea și cu alte persoane. Rita Ora a fost surprinsă în compania iubitului și a actriței Tessa Thompson. Cei trei erau extrem de apropiați, iar actrița s-a sărutat fără nicio jenă cu Rita Ora. De altfel, interpreta personajului Valkyrie din „Thor: Ragnarok” a mărturisit în 2018 că este atrasă atât de bărbați, cât și de femei, deși a refuzat să se eticheteze bisexuală.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Daily Mail (@dailymail)

Se pare că fotografiile surprinse de paparazzi au fost realizate în urma unei petreceri care a avut loc în casa din Sidney a regizorului. 

Taika Waititi și Tessa Thompson lucrează împreună în prezent pentru lungmetrajul „Thor: Love and Thunder”. În schimb regizorul ar avea, conform DailyMail, o relație serioasă cu Rita Ora alături de care a decis să se mute de curând. 

 

Rita Ora s-a despărțit de regizorul francez Romain Gavras la începutul acestui an. De asemenea, presa de peste ocean scrie că că Taika s-a despărțit de soția sa, Chelsea Winstanley, în 2018, după șapte ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fiice, Te Hinekāhu, de opt ani, și Matewa Kiritapu, de cinci ani.

În prezent, Taika regizează continuarea lui Thor după ce anul trecut a obținut un Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru Jojo Rabbit.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton