Homepage  / Vedete româneşti

„Monica Bîrlădeanu se mărită!”. Știrea care i-a păcălit pe fanii actriței

„Monica Bîrlădeanu se mărită!”. Știrea care i-a păcălit pe fanii actriței
6

de Redactia Tvmania

UPDATE: Redacția TVMania a preluat o știre din presa locală care s-a dovedit a fi un pamflet și care trebuie tratată ca o păcăleală cu ocazia zilei de 1 aprilie.

Știre inițială

Monica Bîrlădeanu are o relație de mai mult timp cu medicul chirurg platician Lucian Popa. El este din Iași și cu 14 ani mai mare decât Monica. Se pare că toate detaliile ce țin de organizarea nunții sunt în plină desfășurare. Iată când și unde va avea loc nunta Monicăi Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu se mărită cu medicul estetician Lucian Popa. Nașii celor doi vor și Tudorel și Elena Toader, iar nunta va avea loc pe 1 iunie 2022, departe de România. Actrița și alesul inimii ei se vor căsători în Italia.

„Eu cu Moni ne-am cunoscut dintr-o greșeală… Eram la un club și tocmai comandasem o șampanie. Ospătarul a fost cam neîndemânatic, iar când a desfăcut dopul, a căzut pe masa alăturată, unde era Moni. Am mers și mi-am cerut scuze și am invitat-o să stea alături de mine. Bineînțeles că o știam, dar nu am avut niciodată ocazia să vorbim. Vă dați seama că Dumnezeu a vrut să fie așa, mai ales că eram ambii la Iași. Am băut câteva pahare și după…, am mers să mai povestim. Ne-am plimbat prin parcul Copou. Ce să mai, a fost ca între studenți, totul…”, a spus dr. Lucian Popa, potrivit bzi.ro.

Monica-Birladeanu-se-marita-Cand-si-unde-va-avea-loc-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton