Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robbie Williams a ajuns de nerecunoscut, după ce soția l-a ras la zero: „Când vine vorba de părul lui, e totul sau nimic”

Robbie Williams a ajuns de nerecunoscut, după ce soția l-a ras la zero: „Când vine vorba de părul lui, e totul sau nimic”
3

de Redactia Tvmania

Starul de 47 de ani și-a schimbat complet lookul. Robbie a renunțat la podoaba sa capitalară, iar cea care l-a tuns a fost chiar soția sa, Ayda, cea care a și postat pe internet momentul când îl tunde la chelie pe artist, scrie protv.ro.

Robbie William a debutat recent un nou look: a apărut în fața fanilor complet chel. Vedeta a fost de acord ca soția sa, Ayda Field, să îl tundă la zero. Partenera sa de viață nu a avut pic de „milă” atunci când a început marea transformare.

Robbie Williams a ajuns de nerecunoscut, după ce soția i-a ras tot părul Când vine vorba de părul lui, e totul sau nimic (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ca toată lumea să poată urmări momentul, Robbie Williams și Ayda Field au documentat „întâmplarea” și au urcat imaginile pe Instagram. Totodată, Ayda a comentat în dreptul imaginilor:

„Robbie Williams… când vine vorba de părul lui, e totul sau nimic… iar acum, aparent, e nimic :)”

 

Ayda a transformat, pentru câteva clipe, balconul casei într-o frizerie, iar la un moment dat Robbie Williams a lăsat-o pe ea să termine tunsoarea.

Printre comentariile postate de fanii artistului s-au numărat și multe laude:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

Imaginile cu Robbie vin la puțin timp după ce Gary Barlow, fostul său coleg, a dat indicii că Take That ar putea porni în turneu mult mai devreme. Potrivit profm.ro, artistul de 50 de ani a declarat pentru The Sun:

„Arăți mai tânăr”, „Ai întinerit cu ani de zile” sau „Pur și simplu, suberb!”.

Sursa foto: Instagram, capturi video Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton