Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robbie Williams a anunţat că renunţă la social media. Care sunt motivele

Robbie Williams a anunţat că renunţă la social media. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Cântăreţul britanic Robbie Wiliiams, în vârstă de 44 de ani, a decis să renunţe la conturile de pe reţelele sociale. Motivele care stau la baza acestei decizii sunt bine întemeiate, acesta invocând impactul negativ pe care acestea îl au asupra sănătății lui psihice, potrivit publicației Dailymail. 

Starul pop a ales să nu mai utilizeze Twitter pentru a nu mai da importanţă comentariilor negative pe care le primea, considerând că îi pot afecta cu adevărat sănătatea mintală. Cei care au preluat acum conturile sale sunt cei care formează echipa artistului, iar Robbie este ocupat în momentul de față cu noul sezon al emisiunii „X Factor” Marea Britanie. 

„Am fost nevoit să mă retrag de pe social media, nu mai citesc comentariile de pe Twitter şi altele. Dragostea fanilor este imensă, dar în acelaşi timp, reacţiile pline de ură te pot face să simţi că lumea se prăbuşeşte. Dacă mai mult de jumătate din ţară care mă urăşte, asta înseamnă 50 de milioane de oameni“, continuă starul”, a declarat cântărețul. „Job-ul pe care îl am face rău sănătăţii mele. Ar fi putut să mă omoare, asta până când am văzut acest aspect cu alţi ochi“.  

 Starul britanic a discutat cu sinceritate despre faptul că deşi a luptat mult pentru a fi în centrul atenţiei, când a reuşit acest lucru şi-a dat seama că îi afectează grav sănătatea, iar presiunile statutului de vedetă l-au făcut chiar să fie depresiv.

  „Depresia îmi afectează familia. Nu ştiu dacă aş fi fost bolnav mintal dacă nu aş fi fost faimos. Nu cred că ar fi fost atât de puternică boala dacă nu aş fi fost celebru“, a continuat starul. Robbie, care s-a confruntat în trecut cu stări de anxietate şi depresie, consideră că sunt foarte multe persoane care pot intra în psihicul tău şi să îţi facă rău.     

 

În trecut artistul a fost dependent de băutură, droguri şi medicamente, cauzată de celebritate. Robbie şi-a dat seama pentru prima dată că avea o problemă la 19 ani. În 2007, s-a internat într-un centru de dezintoxicare, la 33 de ani, afirmând că a fost la „o distanţă de 24 de ore de moarte“.  

„Din fericire şi din păcate, lăsat pe cont propriu, am tendinţa de a sabota totul. Am o boală care vrea să mă omoare şi este în capul meu, aşa că trebuie să mă apăr de ea. Lucrurile la care m-am expus, m-au adus aproape de… E un fel de «am scăpat din mila lui Dumnezeu»“, a declarat artistul.

Fostul membru ai trupei „Take That“ a fost internat la terapie intensivă în toamna anului trecut, anulându-şi concertele, după ce medicii i-au descoperit o anomalie cerebrală ce părea a fi sânge în creier.   Robbie Williams este căsătorit cu actriţa Ayda Field (39 de ani) şi au împreună trei copii: o fiică,Teddy (5 ani) şi un fiu, Charlton (3 ani) şi o fetiţă care a fost născută de o mamă surogat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton