Homepage  / Știri

Robbie Williams a părăsit din nou proiectul „Take That”

Robbie Williams a părăsit din nou proiectul „Take That”

de Redactia Tvmania

Cântăreţul britanic Robbie Williams a părăsit din nou grupul Take That, potrivit colegului său de trupă Gary Barlow, care e citat de Daily Mail.

„A fost frumos. Ne-am înţeles bine între noi. Am terminat turneul. Suntem toţi fericiţi. Fanii au venit să ne vadă şi au fost fericiţi. A fost grozav, grozav, grozav”, a spus Gary Barlow într-un interviu acordat postului Radio Times.

„Acum, Rob lucrează la un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am întors la situaţia din trecut”, a spus Barlow, adăugând că perioada de reunire a grupului Take That, în formula completă cu cinci membri, „s-a încheiat perfect”.

Un purtător de cuvânt al formației a insistat asupra faptului că actuala componenţă a grupului, în formula de cinci membri, se află „într-o perioadă de pauză”.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia „Take That”, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat „Progress”, în noiembrie 2010, informează Mediafax.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton