Homepage  / Știri

Robbie Williams, victima unei toxiinfecţii alimentare

Robbie Williams, victima unei toxiinfecţii alimentare

de Redactia Tvmania

Artistul în vârstă de 37 de ani a fost nevoit să anuleze un concert al trupei Take That, după ce a suferit o intoxicaţie alimentară. Robbie şi-a prezentat scuzele faţă de fani, prin intermediul reţelei de socializare Twitter, spunându-le că regretă că i-a dezamăgit.

„Mă simt groaznic că mi-am dezamăgit fanii. Îmi pare atât, atât de rău”, a spus Robbie Williams în mesajul său postat pe Twitter.

Cântăreţul nu a mai putut urca pe scena din Danemarca, dar a ţinut morţiş ca fanii să vadă adevăratul motiv al anulării show-ului. În poza postată pe Twitter, Robbie apare în pat, cu un bandaj pe mâna dreaptă şi o perfuzie în cea stângă.

Robbie a suferit o toxiinfecţie alimentară după ce a mâncat un homar. O sursă a spus: „Nu a fost drăguţ deloc. Şi totul din cauza unui homar pe care l-a mâncat la un hotel”.

„Jason şi Mark au vrut să susţină concertul fără Robbie, totul pentru ca fanii să nu fie dezamăgiţi”, a explicat sursa. Ei nu au putut să facă asta, „din cauza unor probleme legate de asigurare”.

Membrii trupei Take That (Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald şi Jason Orange) au trimis o declaraţie referitoare la anularea concertului din Danemarca:

„Suntem cu adevărat devastaţi de faptul că a trebuit să anulăm concertul din seara asta din Danemarca. Este primul show din toată cariera noastră pe care l-am anulat. A fost o decizie foarte greu de luat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton