Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robert De Niro a dezvăluit prima imagine cu fiica lui. „Faceţi cunoştinţă cu Gia”

Robert De Niro a dezvăluit prima imagine cu fiica lui. „Faceţi cunoştinţă cu Gia”
7

de Andra Stana,

Actorul Robert De Niro a dezvăluit numele celui de-al șaptelea copil pe care îl are cu iubita lui, Tiffany Chen, alături de o fotografie adorabilă cu bebelușul. Ce nume a primit fetița lui Robert De Niro.

Robert De Niro a dezvăluit numele celui de-al șaptelea copil al său. Actorul în vârstă de 79 de ani a anunțat nașterea copilului său săptămâna trecută și a confirmat, de asemenea, că iubita Tiffany Chen este mama copilului.

De Niro a trimis o fotografie cu fiica lui presei americane. Cu toate că fiica lui s-a născut pe 6 aprilie, starul a preferat să o țină departe de presă în prima lună de viață.

Recent, Gayle King, gazda emisiunii This Morning de la CBS, a anunțat numele fetiței lui Robert. Cel de-al șaptelea copil al actorului se numește Gia Virginia Chen-De Niro.

[Gia] a cântărit 3.798 g când s-a născut pe 6 aprilie”, a spus jurnalista. „Robert De Niro și partenera lui, Tiffany Chen, sunt în culmea fericirii în legătură cu această fetiță. Acum, asta este chestia”, a adăugat ea. „Robert De Niro are șase și acum șapte copii. Cel mai în vârstă este în vârstă de 50 de ani, el are acum acest bebeluș.”

Robert De Niro a dezvăluit prima imagine cu fiica luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Da, acest copil a fost planificat”, a confirmat Gayle după ce a dezvăluit că a vorbit cu De Niro despre asta. „Suntem în culmea fericirii. A venit pe lume din dragoste”, ar fi spus actorul.

Robert de Niro are 7 copii. Cel mai mare are 51 de ani

Actorul din „Taxi Driver” și-a șocat fanii atunci când a anunțat în mod surprinzător că a devenit din nou tată. În prezent, el împarte doi copii – Drena, 51 de ani, și Raphael, 46 de ani – cu prima sa soție, Diahnne Abbott, și doi copii – Elliot, 25 de ani, și Helen, 11 ani – cu fosta soție, Grace Hightower.

De asemenea, el are doi fii gemeni, Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta sa iubită, Toukie Smith.

Când a fost întrebat de un reporter cum este să fii tată a șase copii, Robert l-a corectat, spunând: „Nu, nu, nu: Șapte, de fapt. Tocmai am devenit din nou tată.”. La momentul respectiv, De Niro nu a dezvăluit numele mamei copilului. Deși nu este clar de cât timp Robert și Tiffany formează un cuplu, cei doi au fost văzuți împreună încă din iunie 2022.

Cine este Tiffany, iubita lui Robert de Niro

Se crede că cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „The Intern”, în 2015, unde Tiffany a jucat rolul unui instructor de arte marțiale.

Fosta vedetă din Sex And The City și prietenă apropiată a lui Robert De Niro, Kim Cattrall a împărtășit că Tiffany este o „femeie frumoasă”.

„Dumnezeu să îl binecuvânteze pe el, pe jumătatea lui”, a spus Kim. „Tiffany este o femeie atât de frumoasă. A venit o dată pe platou cu familia ei și a asistat la filmări, și a fost superbă și dulce. Mă bucur pentru amândoi”.

Instructor de arte marțiale de meserie, dar și pentru marele ecran, Tiffany a fost văzută arătându-și burtica de gravidă în luna martie a acestui an.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton