Homepage  / Cinema

Robert de Niro, Al Pacino și Adam Driver fac echipă cu Lady Gaga în noul film al lui Ridley Scott

Robert de Niro, Al Pacino și Adam Driver fac echipă cu Lady Gaga în noul film al lui Ridley Scott

de Redactia Tvmania

Povestea Patriziei Reggiani, condamnată la moarte pentru uciderea soțului ei, moștenitorul Casei Gucci, va avea parte de o distribuție impresionantă.

Cântăreața Lady Gaga, premiată cu Oscar pentru „A Star Is Born”, va fi eroina noului proiect al regizorului Ridley Scott. Este vorba despre un film biografic care o va avea în centru pe Patrizia Reggiani (71 de ani), ajunsă în închisoare în 1999, după ce a fost găsită vinovată de moartea fostului ei soț, Maurizio Gucci, nepotul fondatorului celebrei mărci de haine.

Alături de Lady Gaga, se află un casting impresionant, după cum a aflat Deadline. „Gucci” îi aduce din nou împreună pentru a patra oară pe Robert de Niro și Al Pacino, care-au mai fost recent în „The Irishman”, pe Netflix. Alături de ei, din distribuție mai fac parte: Adam Driver, Jared Leto, Jack Huston și Reeve Carney.

Filmul este produs de MGM, după un scenariu adaptat după volumul semnat de Sara Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder”. Premiera a fost fixată pe 24 noiembrie 2021, cu mult înainte ca producțiile hollywoodiene să intre în pauză din cauza pandemiei de COVID-19, așa că termentul ar putea fi schimbat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton