Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robert De Niro, primele declarații după anunțul divorțului de femeia cu care era casătorit de 21 de ani

Robert De Niro, primele declarații după anunțul divorțului de femeia cu care era casătorit de 21 de ani

de Redactia Tvmania

După ce întreaga lume a fost surprinsă de știrea că Robert De Niro a decis să divorțeze de soția sa, Grace Hightower, cu care a fost căsătorit timp de 21 de ani, acesta a hotărât să ofere primele declarații despre eveniment. 

Celebrul actor a rupt tăcerea și a declarat că această separare a fost „un proces dificil, dar constructiv”.

„Grace și cu mine avem doi copii minunați împreună. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră care este un proces dificil, dar constructiv”, a continuat el. „O onorez pe Grace ca o minunată mamă și cer intimitate și respect din partea tuturor în timp ce încercă să ne dezvoltăm rolurile ca parteneri în parenting”, a precizat actorul. 

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit în anul 1997, după ce s-au cunoscut într-un restaurant în care Grace lucra ca hostess. Aceasta a fost a doua soție a starului de la Hollywood. Cei doi, care locuiesc separat de ceva timp, au împreună doi copii: Elliot, în vârstă de 20 de ani și Helen Grace, de șase ani. Robert De Niro, unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood și câștigător a două premii Oscar, a încercat mereu să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton