Homepage  / Articole

Robert De Niro și-a lăsat amprentele la Hollywood

Robert De Niro și-a lăsat amprentele la Hollywood

de Redactia Tvmania

Robert De Niro continuă tradiţia la Hollywood. Actorul de 69 de ani şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa celebrului cinematograf Chinese Theatre din Hollywood, Los Angeles, informează BBC.

„Vă mulţumesc pentru această onoare şi vă mulţumesc pentru faptul că mă faceţi să mă simt aici ca acasă”, a spus De Niro în discursul de mulţumire.

„Sunt un cetăţean al New York-ului, aici m-am născut, aici am trăit, aici mi-am crescut copiii, e locul în care am pus bazele unui festival de film (a înfiinţat Festivalul de Film Tribeca, în 2002, pentru a revitaliza viaţa economică din Manhattan după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, n.r.). Dar şi Hollywood-ul este casa mea.

Se spune că orice persoană din industria filmului are trei case: casa în care locuieşte, casa în care locuieşte prima lui soţie şi Hollywood”, a adăugat De Niro.

Robert De Niro's hand and footprints

„Joe Pesci mi-a spus întotdeauna că voi sfârşi cu picioarele prinse în ciment. Nu cred că se gândea la această ceremonie”, a mai declarat De Niro, referindu-se la numeroasele filme cu gangsteri în care a jucat în timpul carierei sale.

Robert De Niro, care a înfiinţat Festivalul de Film Tribeca, în 2002, se află în cursa pentru obţinerea celui de-al treilea premiu Oscar din carieră, graţie rolului secundar pe care îl interpretează în „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook”.

Tradiţia imprimării amprentelor mâinilor şi picioarelor în cimentul de la Hollywood datează din 1928, anul în care a fost inaugurat celebrul Chinese Theater.

Amprentele lui Robert De Niro au fost imprimate în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theatre din Hollywood, alături de cele ale altor actori celebri, precum Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Jonny Depp, Brad Pitt, George Clooney şi Jennifer Aniston.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton