Homepage  / Netflix

Robert De Niro și John Boyega vor juca într-un thriller marca Netflix

Robert De Niro și John Boyega vor juca într-un thriller marca Netflix

de Redactia Tvmania

Robert De Niro (77 de ani) și John Boyega (28 de ani) vor juca în thrillerul Netflix „The Formula”, care va fi, de asemenea, produs de Robert De Niro, împreună cu vechea sa colaboratoare, Jane Rosenthal, informează dailymail.co.uk. 

 

Gerard McMurray, autorul unuia dintre primele filme originale Netflix, „Burning Sands” (2017), va fi regizorul și scenaristul noului film „The Formula”. Acesta va avea în centru un fost copil-minune al circuitelor de Formula 1, nevoit să renunțe la competiții și la visul său pentru a-și salva familia. 

 

Tânărul actor britanic John Boyega, devenit celebru pentru rolul pilotului Finn din cele mai recente filme ale francizei „Războiul stelelor”, lucrează în prezent la comedia SF „They Cloned Tyrone”, în care joacă alături de Jamie Foxx și Teyonah Parris. De asemenea, el a încheiat filmările la drama „Naked Singularity”, cu Olivia Cooke și Bill Skarsgård, care se află deja în post-producție și va fi lansat anul acesta. În prezent, John Boyega poate fi văzut în mini-seria TV de cinci episoade „Buturuga mică”, difuzată de platforma Amazon Prime. 

Robert De Niro a jucat recent în filmul lui Martin Scorsese „Irlandezul: Asasinul mafiei” (2019) și în comedia „Un tataie de coșmar” (2020). Celebrul actor va putea fi văzut anul acesta în comedia de acțiune „O schemă de milioane”, în care îi are ca parteneri pe Morgan Freeman și Tommy Lee Jones. De asemenea, De Niro se pregătește pentru filmările la pelicula „Killers of the Flower Moon”, regizată de Martin Scorsese, în care va juca alături de Leonardo DiCaprio. Aceasta are în centru cazul membrilor tribului Osage, din Statele Unite, uciși în circumstanțe misterioase în anii ’20, cazul provocând o amplă anchetă a FBI-ului. 

 

Deocamdată, legendarul actor filmează la thrillerul „Wash Me in the River”, despre un dependent de opioide care încearcă să se răzbune pe dealerii săi, în care joacă alături de John Malkovich. De asemenea, Robert De Niro lucrează la o viitoare comedie (deocamdată fără titlu) regizată de David O. Russell, în care îi are ca parteneri pe Christian Bale, Margot Robbie, Anya Taylor-Joy și John David Washington.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton