Homepage  / Vedete străine

Robert De Niro, surprins alături de noua lui iubită la filmările pentru „Tin Soldier”

Robert De Niro, surprins alături de noua lui iubită la filmările pentru „Tin Soldier”

de Roxana Mirea,

Robert De Niro a fost văzut pe platoul de filmare al noului său film "Tin Soldier" în Grecia, alături de cea care se zvonește a fi iubita sa, Tiffany Chen. Starul hollywoodian, în vârstă de 78 de ani, a fost însoțit și de fiica sa, Helen Grace, în vârstă de 10 ani, pe care o are cu Grace Hightower. Cei doi sunt despărțiri din 2018.

Robert De Niro, surprins alături de presupusa lui iubită

Robert De Niro este în prezent ocupat cu filmările la noul film de acțiune „Tin Soldier”, care au loc în Salonic, Grecia. Pentru că nu a vrut să petreacă prea mult timp singur pe platoul de filmare, Robert De Niro a fost însoțit de cea care se zvonește a fi iubita lui, Tiffany, precum și de fiica lui, scrie Express.co.uk.

Tiffany și Robert nu au confirmat încă faptul că formează un cuplu, dar au mai fost văzuți împreună în public, părând a fi îndrăgostiți. La începutul acestui an, legendarul actor a fost văzut cu Tiffany la Universitatea Cambridge, precum și pe iahtul de 200 de milioane de dolari al prietenului său, James Packer.

Robert De Niro a întâlnit-o pentru prima dată pe Tiffany Chen în 2015, când aceasta a jucat rolul unui instructor de tai chi în comedia „The Intern”. Personajul ei l-a învățat pe personajul lui De Niro tai chi în parc, iar Chen a fost perfect distribuită pentru acest scurt rol, deoarece în viața reală ea este practicantă de arte marțiale și instructoare de tai chi, potrivit Page Six.

Robert De Niro a fost căsătorit de două ori și are șase copii. El și Grace Hightower, cea de-a doua soție, s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, apoi s-au reîntâlnit, și-au reînnoit jurămintele în 2004, înainte de a depune cererea de divorț în 2018.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton