Homepage  / Filme Online

Robert De Niro va juca în filmul de la Warner Bros. „Wise Guys”. Primele detalii

Robert De Niro va juca în filmul de la Warner Bros. „Wise Guys”. Primele detalii
8

de Roxana Mirea,

Robert De Niro va juca în drama mafiotă „Wise Guys” de la Warner Bros., regizată de Barry Levinson, scrie Deadline. Robert De Niro și Barry Levinson nu sunt la prima colaborare. Cei doi au lucrat împreună și pentru filmul HBO nominalizat la Emmy, „The Wizard of Lies”, în care Robert De Niro l-a interpretat pe Bernie Madoff. De asemenea, Robert De Niro și celebrul regizor au lucrat împreună și la filmele „What Just Happened”, „Wag the Dog” și „Sleepers”.

Robert De Niro va juca în filmul „Wise Guys”

„Wise Guys” este un film de epocă care spune povestea lui Vito Genovese și Frank Costello, o pereche de italo-americani care conduc două familii criminale separate, la mijlocul secolului XX. Genovese a încercat și nu a reușit să-l asasineze pe Costello în 1957, deși acesta din urmă a sfârșit prin a se retrage din mafie după ce a fost rănit în timpul atentatului la viața sa. Deadline a aflat că De Niro își va asuma ambele roluri cheie în filmul așteptat pentru lansarea în cinematografe.

Nicholas Pileggi, scenaristul nominalizat la Oscar pentru Goodfellas, a scris scenariul și, deși a scris și cartea „Wiseguy: Life in a Mafia Family „, pe care se bazează filmul lui Martin Scorsese cu De Niro menționat mai sus, filmul clasic nu are nicio legătură cu cel al lui Levinson. Irwin Winkler, din franciza „Rocky”, s-a alăturat proiectului în calitate de producător.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Barry Levinson este un câștigător al premiului Oscar, cunoscut și pentru filme precum „Toys, Bugsy”, „Rain Man”, „Good Morning”, „Vietnam”, „Tin Men” și „Diner”, printre altele. Recent, a regizat filmul HBO „The Survivor”, nominalizat la premiile Emmy, regizând, de asemenea, două episoade din serialul „Dopesick” de pe Hulu, nominalizat la premiile Emmy.

De Niro a câștigat de două ori premiul Oscar și a apărut recent în filme precum „The Irishman” și „Joker”. Printre celelalte proiecte viitoare ale actorului se numără filmul lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton