Homepage  / Vedete străine

Robert Downey Jr., de nerecunoscut în rolul lui din „The Sympathizer”. Cum a fost surprins pe platoul de filmare

Robert Downey Jr., de nerecunoscut în rolul lui din „The Sympathizer”. Cum a fost surprins pe platoul de filmare
6

de Roxana Mirea,

Robert Downey Jr. a intrat în pielea personajului din cel mai recent film al său. În noile imagini de pe platoul de filmare al viitorului serial HBO, „The Sympathizer”, actorul în vârstă de 57 de ani este complet de nerecunoscut.

Robert Downey Jr., tranformare pentru rolul din „The Sympathizer”

Pe platoul de filmare, Robert Downey Jr. poartă o perucă, astfel având un păr roșcat și creț, cu o podoabă capilară abia vizibilă. În plus, actorul poartă o pereche de pantaloni albaștri, o cămașă roz, cu un tricou alb vizibil pe dedesubt.

Pentru acest serial, care se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Viet Thanh Nguyen, Downey va juca o varietate de roluri diferite, potrivit Entertainment Tonight.

„The Sympathizer” este descris ca fiind un thriller de spionaj și o satiră despre luptele unui spion comunist, care este jumătate francez, jumătate vietnamez, în ultimele zile ale războiului din Vietnam și despre exilul său în Statele Unite.

Pe lângă Downey, din distribuție mai fac parte Sandra Oh, Kieu Chinh, Nguyen Cao Ky Duyen, Hoa Xuande, Alan Trong și Fred Nguyen Khan. „The Sympathizer” va fi filmat atât în Los Angeles, cât și în Thailanda. 

Robert Downey Jr. are un nou look, după ce copiii l-au ras în capIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Înainte de a-și asuma rolul, Robert Downey Jr. a apelat la ajutorul celor doi copii ai săi pentru a se rade în cap. Într-un videoclip distribuit în luna octombrie pe Instagram, starul din „Iron Man” le-a cerut fiilor săi să nu mai sculpteze dovleci și să-l ajute să se tundă.

Înainte de a-l rade în cap pe tatăl lor, băieții l-au pus la curent cu serialul, în care, potrivit fiului său, „joci cinci roluri sau așa ceva„. La finalul clipului, băieții decid să se distreze puțin transformând complet capul tatălui lor într-un dovleac. 

Până în prezent, nu a fost anunțată o dată oficială de lansare pentru „The Sympathizer”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton