Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robert Downey Jr., schimbare radicală de look. Cum arată acum starul din „Iron Man”

Robert Downey Jr., schimbare radicală de look. Cum arată acum starul din „Iron Man”
10

de Andra Stana,

Robert Downey Jr. le-a oferit celor mai mici dintre copiii săi un proiect special de Halloween. Mai precis, aceștia au fost responsabili de schimbarea majoră de look a actorului. Recent, starul din „Iron Man” a apărut total schimbat chiar pe covorul roșu.

Robert Downey Jr. are un nou look, după ce copiii l-au ras în cap

Chiar înainte de Halloween, actorul a distribuit pe Instagram un videoclip în care copiii lui și ai soției sale, Susan Downey, Exton, de 10 ani, și Avri, de 8 ani, îl rădeau în cap. Schimbarea radicală de look a fost o idee a actorului. Și asta pentru că Downey Jr. se pregătește pentru viitorul său rol în serialul limitat HBO „The Sympathizer”.

  • „Îmi cer scuze că vă întrerup, dar am nevoie de ajutorul vostru”, spune Downey Jr în timp ce intră într-o cameră unde se aflau copiii, care sculptau dovleci.
  • „Știți că voi începe un nou proiect în curând?”, mai spus actorul.
  • „Da, The Sympathizer?”, spune Avri, în timp ce Exton adaugă: ”Da, vei avea cinci roluri sau ceva”. „Exact. Ei bine, nu vreau să port o cască cheală, așa că, ați vrea să mă tundeți?”, și-a întrebat Robert Downey Jr copiii.
  • „Este adecvat?”, întreabă Avri zâmbind înainte ca ea și fratele ei să se apuce de treabă. După ce a fost tuns de copiii lui, actorul spune: „Bună treabă!Vă las să vă întoarceți la sculptatul dovlecilor, dar cât vă datorez?”

Robert Downey Jr, pe covorul roșu la premiera „Sr.” (Netflix)

Apoi, în weekend, Robert Downey Jr a ieșit să își arate noul look la un eveniment, în Hollywood. Purtând ochelarii săi colorați caracteristici, actorul s-a lăudat cu noua sa „freză” pe covorul roșu de la premiera filmului Netflix „Sr.”, un documentar despre tatăl său, regizorul independent Robert Downey Sr. El a fost însoțit de soția sa, precum și de prietenul său Jon Favreau, regizorul filmelor „Iron Man”.

Robert Downey Jr. are un nou look, după ce copiii l-au ras în capIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„A fost un cineast revoluționar. A fost și tatăl meu.”, a declarat Robert despre tatăl său pe Instagram. „Sr. este un documentar care spune povestea ascensiunii nonconformiste a lui Robert Downey în New York, a prăbușirii, arderii și răscumpărării sale la Hollywood și a relației noastre de după aceea”, scrie eonline.com. Regia este semnată de Chris Smith. Doar pe Netflix, pe 2 decembrie”.

Robert Downey Jr.: „Dependența de droguri a fost doar o fază”

Starul american a depășit dependența de droguri, pe care o consideră doar o fază din viața lui.

„Pentru unele persoane este o problemă ce ține de vârstă. Este normal să fii obsedat de ceva pentru o perioadă de timp, apoi să nu-ți mai pese.”

Robert Downey Jr., care a ajuns la închisoare din cauza drogurilor, nu înțelege cum a scăpat de dependență.

„Primul pas este să ieși din peșteră. Mulți oameni ies, însă nu se schimbă. Așa că trebuie să ieși și să recunoști importanța faptului că îți negi cu agresivitate soarta, devenind mai puternic pe această cale. Dar nici măcar nu știu dacă s-a întâmplat așa în cazul meu.”

Celebrul actor, care a jucat rolul lui Iron Man în seria Marvel, este însurat cu Susan Downey din anul 2005.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton