Homepage  / Cinema / Vedete străine

Robert Downey Jr. şi Matt Damon vor juca în filmul „Oppenheimer” regizat de Christopher Nolan

Robert Downey Jr. şi Matt Damon vor juca în filmul „Oppenheimer” regizat de Christopher Nolan

de Andreea Hentea,

După ce s-a stabilit că Cillian Murphy va fi interpretul rolului titular din cel mai nou film al lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”, Robert Downey Jr. și Matt Damon sunt acum în discuții pentru posibile roluri în film, scrie deadline.com. 

Distribuția noului film al reputatului regizor, care va fi realizat împreună cu studiourile Universal, continuă să se lărgească. Recent, scrie Deadline, Matt Damon și Robert Downey Jr. au demarat discuțiile în vederea unor viitoare roluri în film. Detaliile privitoare la rolurile pe care ar urma să le joace cei doi actori sunt însă strict secrete, iar reprezentanții acestora au refuzat să facă vreun comentariu. Recent, tot Deadline informa că Emily Blunt intenționează, de asemenea, să se alăture distribuției. 

Când este programată lansarea filmului

Noul film regizat de Christopher Nolan, care va scrie și scenariul, va avea în centru figura marelui fizician J. Robert Oppenheimer, savantul care a condus proiectul Manhattan, prin care s-a realizat bomba atomică.

Premiera filmului este programată pentru 21 iulie 2023, o perioadă predilectă pentru lansarea filmelor lui Nolan și, de asemenea, o dată apropiată de comemorarea a 76 de ani de la aruncarea bombei atomice la Hiroshima (pe 6 august 1945). 

Studiourile Universal vor distribui filmul „Oppenheimer” în cinematografele din întreaga lume și din America de Nord.

Christopher Nolan va fi producător, ca întotdeauna, alături de soția lui, producătoarea Emma Thomas, și de Charles Roven de la Atlas Entertainment. Filmul este ecranizarea cărții „Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” de Kai Bird și Martin J. Sherwin, recompensată cu premiul Pulitzer.

Cillian Murphy a lucrat anterior cu Christopher Nolan la „Inception” (2010), iar Matt Damon la „Interstellar” (2014). În ceea ce îl privește pe Robert Downey Jr., aceasta ar fi prima sa colaborare cu Christopher Nolan la un proiect.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton