Homepage  / Vedete româneşti

Robert Niță, înainte de plecarea la Survivor România 2022. „Îmi doresc să câștige persoana care…”

Robert Niță, înainte de plecarea la Survivor România 2022. „Îmi doresc să câștige persoana care...”

de Roxana Mirea,

Robert Niță, în vârstă de 44 ani, face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, emisiune care va avea premiera pe 16 ianuarie la Pro TV. Înainte de a pleca în aventura vieții lui, el a făcut câteva dezvăluiri despre cum se pregătește pentru competiție, dar și care sunt așteptările lui. De asemenea, el a mărturisit și care este superstiția sa, una pe care o făcea de fiecare dată când intra pe teren.

Ce și-a propus Robert Niță pentru Survivor România 2022

Robert Niță este un fost fotbalist român, cunoscut pentru activitatea la echipele Foresta Suceava și Rapid București. De asemenea el a fost moderatorul emisiunii „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!” de pe Sport Klub. Acum, Robert Niță este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Acesta a spus că a acceptat să participe și pentru ca lumea să îl descopere și pe omul Robert Niță.

Eu mi-am propus pentru Survivor Romania 2022 (și am spus-o și pe canalul meu de YouTube) ca lumea să cunoască și să descopere omul Robert Niță, și după aceea concurentul Survivor. Și am mai spus că îmi doresc să câștige persoana care știe să fie om, până la capăt. Așa că o să-ți dezvălui una dintre superstițiile mele, poate nu numai o superstiție, dar o făceam de fiecare dată când intram pe teren, indiferent că era vorba de începutul sau pauza meciului, din postura de titular sau rezervă. Înainte de fiecare intrare, de primul pas pe gazon, îmi făceam de 3 ori semnul crucii și rupeam câteva firicele de iarbă din gazon pe care le băgam în tricou”, a declarat Robert Niță, într-un interviu pentru click.ro.

Cum s-a pregătit Robert Niță pentru Survivor România 2022

De asemenea, Robert Niță a spus și cum se pregătește pentru Survivor România 2022.

„Nu fac exerciții speciale, fac alergări de anduranță, câteva sprinturi și schimbări de direcție. În principiu nu, pentru că sunt conștient că nu poți îngrășa porcul în ajun, chiar dacă a trecut Crăciunul! Am mers în mare parte pe mișcare, pe antrenamentele pe care le făceam și înainte de a deveni participant la Survivor”, a mai declarat el pentru sursa menționată anterior.

Concurentul din echipa Faimoșilor a mai spus că îl încearcă numeroase emoții înainte de competiția Survivor.

Sunt emoții pozitive, îngrijorări, frici, preocupări. Nu se poate compara cu ceea ce simți înainte de un derby, pentru că aici este un lucru pe care îl pregătești zi de zi, dar care nu știi exact cât durează. Un derby știi că durează 90 de minute și aia e, dai totul! Știi când ajungi la stadion și când pleci. Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci. Aici ai pe parcursul unei săptămâni mai multe derby-uri și atunci e puțin diferit, dar emoții sunt și e normal să fie, zic eu”, a mai spus acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton