Homepage  / Articole

Robert Pattinson e gata să o ierte pe Kristen Stewart?

Robert Pattinson e gata să o ierte pe Kristen Stewart?

de Redactia Tvmania

Robert Pattinson s-ar putea întâlni față în față cu Kristen Stewart, după ce el și fosta lui iubită au vorbit la telefon aproximativ o oră despre scandalul prin care au trecut în ultima perioadă. Se pare că actorul de 26 de ani și-a schimbat părerea și nu ar mai fi furios pe infidela Kristen.

Pattinson ar vrea, spun surse citate de site-ul Daily Mail, să îi acorde o șansă fostei sale iubite, despre care e sigur că l-a înșelat într-un moment de „prostie”.

„Ei au vorbit (la telefon) aproape o oră – a fost foarte emoționant…”, a povestit o sursă.

„Kristen l-a implorat să se vadă cu ea pentru a putea vorbi. Era evident că reușea să îl convingă, iar Rob a acceptat o întâlnire”, a mai spus sursa.

Aceeași persoană a mărturisit că Robert nu și-a putut controla sentimentele: „El era îndrăgostit la nebunie și crede că nu a fost vorba de o relație de lungă durată”. În ochii lui Robert, Kristen a fost cea sedusă, iar scandalul nu doar că a făcut-o să-i pară rău, dar a și distrus-o.

Dacă o va ierta, Pattinson va impune niște limite pentru viitor: „Kristen ar trebui să petreacă mai mult timp în Londra. El ar mai vrea să adopte modul de lucru al Angelinei Jolie și Brad Pitt – adică să lucreze alternativ la câte un film, pentru a putea reuși să petreacă ceva timp împreună”, a spus o sursă citată de revista Look.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton