Homepage  / Articole

Pattinson: „Mi-e teamă că nu pot fugi de trecut”

Pattinson: „Mi-e teamă că nu pot fugi de trecut”

de Redactia Tvmania

Robert Pattinson nu a trecut încă peste deziluzia provocată de fosta sa iubită, Kristen Stewart. Deși încearcă să depășească momentul, actorul din „Amurg” a recunoscut că se teme că nu va putea uita niciodată ce i s-a întâmplat, scrie hollywoodlife.com. „Nu poți fugi de propriul trecut”, a spus Robert în timpul unui interviu acordat celor de la Fox News. Actorul de 26 de ani a lăsat să se înțeleagă că îi va fi greu să joace și în altceva decât seria „Amurg”, cu atât mai mult cu cât imaginea lui e legată de cea a lui Kristen. Leonardo DiCaprio i-a oferit ajutorul Prin intermediul prietenei lor comune Reese Witherspoon, Leonardo DiCaprio l-a invitat pe Robert Pattinson să plece împreună într-o călătorie. Tot Leo (37) i-a spus lui Robert (26) că, dacă are nevoie de ajutor, îi stă la dispoziție în orice moment.

„Leo a fost un model pentru Rob timp de ani buni, iar Rob a fost luat prin surprindere atunci când Leo l-a sunat. DiCaprio l-a invitat pe Robert să vină cu el în Puerto Rico, unde va fi organizată o petrecere în cinstea filmului pe care el îl produce, „Runner Runner”, a spus o sursă citată de site-ul Showbiz Spy.

Se pare că starul din „Titanic” vrea să îl protejeze pe mai tânărul Pattinson.

„Leo a fost atent la modul în care Robert și-a dezvoltat cariera pentru că lumea începuse să îl numească pe acesta „următorul Leonardo DiCaprio”, a mai spus sursa.

Relaţia dintre Kristen Stewart şi Robert Pattinson, interpreţii rolurilor principale din saga „Amurg”, a fost zguduită de dezvăluirea că prima a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul filmului „Snow White and the Huntsman”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton