Homepage  / Articole

Surse: Pattinson n-o va ierta pe Kristen Stewart

Surse: Pattinson n-o va ierta pe Kristen Stewart

de Redactia Tvmania

A trecut mai mult de o săptămână de când aventura dintre Kristen Stewart și regizorul Rupert Sanders a ieșit la iveală și abia acum Robert Pattinson a decis că e timpul să poarte o discuție cu fosta sa iubită. Actorul de 26 de ani s-a mutat recent la ferma de 7 milioane de dolari a actriţei Reese Witherspoon (36 de ani), din Ojai (California).

Conform Radar Online.com, Robert și Kristen „au început într-un final să își vorbească, dar e de așteptat ca starul britanic să nu o ierte prea curând pe infidela lui iubită”.

„Rob pur și simplu nu e în stare să treacă peste faptul că a fost înșelat – fie doar o dată sau de mai multe ori”, a spus o sursă citată de revista People, de această dată.

În încercarea de a depăși momentul, Robert Pattinson i-a cerut ajutorul soției lui Rupert Sanders, Liberty Ross. De la ea a vrut să afle dacă a fost vorba de o „infidelitate de moment” sau dacă relația lui Kristen dura de luni bune.

„El vrea să știe, pentru liniștea lui sufletească, dacă a fost doar o aventură trecătoare. Speră că Liberty îl poate ajuta să găsească răspunsurile după care tânjește”, a spus o altă sursă, citată de Daily Mirror.

Urmează o apariție în public

Deși în viața lui e o furtună de ordin emoțional, Robert Pattinson se pare că își va respecta angajamentul cu privire la promovarea ultimului său film în New York, luna aceasta. Premiera filmului „Cosmopolis” e programată să aibă loc pe 13 august, iar pelicula „este una de care Robert e foarte mândru și pe care abia așteaptă să o promoveze”, a spus o sursă citată de People.

Pe lângă „Cosmopolis”, Robert Pattinson va trebui să plece într-un turneu de promovare a ultimei părți din „Amurg”. Din nefericire pentru el, însă, de această dată va trebui să dea interviuri și să pozeze alături de nimeni alta decât Kristen Stewart.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton