Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robert Pattinson, prima apariție publică după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Robert Pattinson, prima apariție publică după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

de Redactia Tvmania

Robert Pattinson a fost fotografiat în ipostaze romantice alături de iubita lui, Suki Waterhouse, fiind și prima apariție publică a actorului după ce s-a aflat public că a fost diagnosticat cu Covid-19, la începutul lunii septembrie. 

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au fost surprinși în timp ce se plimbau într-un parc din Londra. Din imaginile surprinse de paparazzi, se pare că starea de sănătate a actorului este una bună. Robert Pattinson și Suki Waterhouse formează un cuplu din iulie 2018 și în prezent cei doi locuiesc împreună.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

New pictures of #robertpattinson and #sukiwaterhouse on September 16 in London. A piece of Good news: Robert has recovered from COVID-19 . . . . .

A post shared by Robert Pattinson fanpage (@robertpattinsonlove13) on


 

În Marea Britanie trebuie să stai în izolare timp de cel puțin 10 zile dacă ai simptome sau dacă ai fost testat pozitiv cu coronavirus. Potrivit Variety, pe 1 septembrie se reluaseră filmările pentru producția The Batman, în care Robert Pattinson interpretează rolul principal, după ce în luna martie fuseseră suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe 3 septembrie un purtător de cuvânt al studiourilor Warner Bros a confirmat faptul că un membru al echipei care lucrează la producția The Batman a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume.

Oprirea filmărilor peliculei The Batman ar putea costa Warner Bros aproximativ 5 milioane de lire sterline și va întârzia și lansarea acesteia, care este programată în prezent pentru 1 octombrie 2021. Regizorul Matt Reeves încearcă să filmeze cât de mult se poate, chiar și fără actorul principal. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton