Homepage  / Articole

Pattinson se ascunde la vila lui Reese Witherspoon

Pattinson se ascunde la vila lui Reese Witherspoon

de Redactia Tvmania

După anunţul şoc al aventurii iubitei lui, Kristen Stewart (22 de ani) cu regizorul peliculei „Albă ca Zăpada şi războinicul vânător” (Rupert Sanders, 41 de ani), Robert Pattinson  (26 de ani) a dispărut de pe radarul presei. Aflaţi unde s-a ascuns, mai jos.

Atât Pattinson, cât şi Stewart s-au mutat din casa pe care o împărţeau în Los Angeles şi care – susţin surse – urma să devină locuinţa lor de tineri însurăţei, iar acum „Us Weekly” ştie unde se ascunde de lume actorul din „Saga Amurg”. Robert Pattinson s-a retras la ferma de 7 milioane de dolari a actriţei Reese Witherspoon (36 de ani), din Ojai (California).

Rob şi colega lui de filmări din pelicula romantică „Apă pentru elefanţi” (2011) au rămas apropiaţi – unele site-uri chiar susţin că unul dintre motivele pentru care Kristen l-ar fi înşelat era gelozia cauzată de relaţia lui cu Reese – şi acum blonda i-a oferit casa ei de vacanţă pentru a se ascunde de paparazzi. La ferma din Ojai, Witherspoon (care acum aşteaptă al treilea ei copil) s-a căsătorit în martie anul trecut cu soţul ei, Jim Toth.

De neconsolat

O sursă a povestit revistei amintite că Pattinson e „distrus. Pune totul sub semnul întrebării. Nu ştie ce să facă”, în timp ce Kristen e „imposibil de consolat. E disperată să salveze relaţia. Îi pasă doar de asta”. Tânăra de 22 de ani îl sună neîncetat pe colegul ei din franciza cu vampiri şi îi trimite mesaje, într-un efort de a-l face să se răzgândească.

O sursă a povestit pentru „The Daily Mirror” că R-Patz vrea să se întâlnească cu soţia lui Sanders, modelul Liberty Ross (33 de ani), pentru a se lămuri dacă relaţia a fost într-adevăr pasageră, cum susţine Kristen, sau nu.

Cât despre regizorul Rupert Sanders, acesta îşi poartă în continuare verigheta şi se pare că soţia lui are de gând să mai dea o şansă căsătoriei lor, cu condiţia ca împreună să meargă la consiliere maritală. „Liberty s-a decis să-i mai dea o şansă lui Rupert din cauza copiilor”, a explicat o sursă pentru HollywoodLife.com. Cei doi au împreună o fată şi un băiat.

Citește și:

Robert Pattinson şi Kristen Stewart se ceartă pe câine

FOTO: Cine ar putea fi noua iubită a lui Pattinson

Robert Pattinson a părăsit-o pe infidela Kristen

Kristen regretă că i-a pus coarne lui Robert Pattison

Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton